Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na lodowe kwiaty

kowal0050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zwracam się do Was z pytaniem, czy istnieje jakiś bot zbierający lodowe kwiaty?

I jak to jest z tymi pakietami na zbieranie tych kwiatów. Często lecą bany?

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Jeżeli chodzi o istnienie takiego bota to tak istnieje bot który zbiera kwiatki na glacy. Bany lecą dosyć często z powodu tego iż łatwo takie pakiety wyłapać pozatym GM'I doskonale wiedzą że raczej 1 lvl'e glacy nie odwiedzają.

Opublikowano

Zbieranie kwiatków. To już minęło. Teraz każdy może dostać bana, bo wszyscy o tym wiedzą i GMowie bardziej starają się nadawać bany za zbieranie.

Polecam znaleźć buga, wykorzystać go i zarabiać. ;p

Opublikowano

Hmm. Mógłby mi ktoś z Was podesłać linka do tego bota? Sprawdziłbym sobie jego działanie.

Co do zbierania kwiatów pakietami. A jakbym pszyszedł tam, np. z 90lvl i tak po prostu z zachowaniem odstępu między zbieraniem, zbierał te kwiaty pakietami, to nic nie da, tak?

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

A co z tym botem? To już raczej nie jest takie duże ryzyko. Próbowałem tego Twojego ale on niestety takie funkcji chyba nie ma. Wystarczyłoby mi coś tego typu, by umiał je podnosić i, żeby chodził chociażby po tych ścieżkach, które ja wytyczę.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

@kowal0050

Bo nie ma sensu czegoś takiego udostępniać tylko po to, żeby kilka osób płakało że dostało bana, można to zrobić mniej profesjonalnie dowolnym packetsenderem

Tzn teraz to mi chodziło o jakiegokolwiek bota po prostu, by umiał podnosić te kwiatki.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

@kowal0050

Bo nie ma sensu czegoś takiego udostępniać tylko po to, żeby kilka osób płakało że dostało bana, można to zrobić mniej profesjonalnie dowolnym packetsenderem

Tzn teraz to mi chodziło o jakiegokolwiek bota po prostu, by umiał podnosić te kwiatki.

Nie rozumiem Twojego toku myślenia.

Niezależnie czy będziesz chciał, czy nie, zawsze dostaniesz bana. Jeśli chcesz się w to bawić, to zapraszam cię tutaj -> http://www.mpcforum.pl/topic/1379855-m%C3%B3j-zbi%C3%B3r-pakiet%C3%B3w-02032015/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...