Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon z czytnikiem linii papilarnych do 1300 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam telefonu z czytnikiem linii papilarnych chce aby był ładny jeśli jest ładny według ciebie to podrzuć jego nazwę :)

Znalazłem takie telefony:

EDIT: Zapomniałem dodać że jeszcze ważna rzeczą jest dla mnie wydajność oraz aparat i nagrywanie filmów.

Telefon Xiaomi Redmi Note 3 – 3/32GB LTE

Meizu MX5 16GB

dca3dc723cc51.png

Opublikowano

Ale warunek ładny to kwestia gustu.Jednym podoba sie samsung innym ZTE Nubie(mi sie podobaja).

Moze to byc np Samsung Galaxy S5

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Edytuje post i napisze ze według własnego uznania.

@sebachuck15

Dzięki za pomoc i proszę dawać kolejne propozycję :)

EDIT: Zapomniałem dodać że jeszcze ważna rzeczą jest dla mnie wydajność oraz aparat i nagrywanie filmów.

dca3dc723cc51.png

Opublikowano

S5 nie jest złą opcją, z drugiej strony chyba wolałbym Redmi Note 3 w wersji ze Snapdragonem, wg. mnie lepsze wykonanie od tego co jest w S5. 

szczerze mówiąc to S5 nieźle trafia w twoje wymagania, ale do najpiękniejszych nie należy i cóż.. te ramki. Dorzuć do tego jeszcze "średni" soft i ja już jestem obrzydzony, nie wiem jak Ty. 

Redmi Note 3 ze snapdragonem 650 to trochę nie ta klasa jeżeli chodzi o wydajność, tzn. stoi ona na wysokim poziomie ale nie na aż takim jak S801. 

lownfast

Opublikowano

Nie przekonuje mnie kolejny telefon od Samsunga.

Miałem i chciałbym coś innego.

Teraz bardzo mi się spodobał Meizu MX5 16GB

@escaperz.lordm

Co sądzisz o nim?

nie brałbym nic co jest oparte na układach MTK, na razie robienie procesorów niezbyt im wychodzi. 

lownfast

Opublikowano

Zapomniałem dodać że s5 neo nie ma "czytnikiem linii papilarnych"

@escaperz.lordm

PS. Na nunu benchmark podobno wychodzi 70tys

" Meizu MX5 16GB "

Benchmarki nie pokazuja prawdziwej wydajnosci.Takie testy sa o dupe rozbic.Co z tego ze ma 70 tys w antutu jezeli grafika lezy.Doradzam ci nie patrz na cyferki w antutu.

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Zapomniałem dodać że s5 neo nie ma "czytnikiem linii papilarnych"

@escaperz.lordm

PS. Na nunu benchmark podobno wychodzi 70tys

" Meizu MX5 16GB "

Syntetykom nie warto wierzyć. Spójrz na wersję REDMI NOTE 3 PRO ze Snapdragonem 650. Tutaj nawet nie ma porównania do Helio X10. Układ graficzny w MTK jest daleko w tyle za Snapdragonem. Sam procesor jest również wydajniejszy (chodzi mi o snapa)

lownfast

Opublikowano

możesz również pomyśleć o Nexus 5x, ostatnio jego cena spadła aż o 500zł

Opublikowano

jakbyś gdzieś dorwał to bierz bez zastanowienia, najlepszy smartfon dostępny w twoim budżecie i naprawdę dobrze się prezentuje (w rzeczywistości)

Wygląd? Wygląda świetnie. Brak jakichkolwiek napisów z przodu, niewidoczna ramka (w czarnym), dwa głośniki, brak zbędnych przycisków i otworów w obudowie, skaner odcisków palców, świetny aparat, dobry design z tyłu urządzenia, lekki, plastik wysokiej jakości, w dotyku trochę jak guma. Ostatnio dostał też aktualizację poprawiającą wydajność. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...