Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Co gracze piją

MarcinCraftTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć, mam pytanie bo przeważnie gracze mają tam do picia Monstery Energy i Red Bull i jeszcze coś w srebrnym opakowaniu i jak sie to coś nazywa ? 

graphic.png

Opublikowano

pij wodę ziomek, będziesz zdrowszy. Słyszałem też, że 2 litry wody dziennie dodają lepszy czas reakcji. 

Ale o tym wiem ale oni coś jeszcze tam mają takiego srebrnego 

­

graphic.png

Opublikowano

pij wodę ziomek, będziesz zdrowszy. Słyszałem też, że 2 litry wody dziennie dodają lepszy czas reakcji. 

Ale o tym wiem ale oni coś jeszcze tam mają takiego srebrnego 

­

Jakieś zdjęcie czy coś? Na jakim turnieju to widziałeś?

Opublikowano

japierdole.............. no nie wiem jak to skomentować to jebane spolczenstwo csa :D z miesiaca na miesiac jest coraz gorzej xD jak nie z monitorami klawiaturami to teraz co gracze pija xD.

Pija energetyki bo brakuje im energii do dalszej gry 

Opublikowano

To że zaczniesz pić sto energetyków dziennie nie znaczy, że zaczniesz grać sto razy lepiej. Oni piją dlatego, że takie turnieje są męczące.

Opublikowano

japierdole.............. no nie wiem jak to skomentować to jebane spolczenstwo csa :D z miesiaca na miesiac jest coraz gorzej xD jak nie z monitorami klawiaturami to teraz co gracze pija xD.

Pija energetyki bo brakuje im energii do dalszej gry 

Chory umysłowo jesteś p********y silverze? Kolega zadaje pytanie, a ty z takim czymś. Weź wypierdalaj i tyle młocie. Nabijasz sobie k***a posty tylko.

Piją energetyki, a te w srebrnych to też, poprostu bez etykietki, aby reklamy nie było.

Opublikowano

Te srebe to zapewne bez etykiety bo widzialem na iem wode bez etykiety a zapewne zywiec zdroj to byl. Oni to pija bo kilka meczy męczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...