Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wrzucić stronę na hosta?

Piter24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Istnieje może jakiś poradnik jak to zrobić ?

Próbuję sił samemu ale nie mam pojęcia jak to zrobić.. ;/

Serw mam na swoim PC, a stronę (MuCore) chce wrzucić na hosta

aktualnie próbuję wrzucić na friko.pl bo na awhost.pl są same problemy...

Proszę o pomoc

Opublikowano

Po 1. Jak postawisz serwer na awhost to Cię zniszczą :D Taka dobra rada. 

Po 2. Mogę Ci skonfigurować to wszystko, ale nie za darmo. Jeżeli jesteś zainteresowany to napisz do mnie na pw czy gg :) 

Po 3. Na darmowym hostingu nie postawisz strony, bo może to nie działać poprawnie i będziesz miał same kłopoty. Zakup sobie hosting jakiś 50zł / rok nawet w jakimś home czy nazwa. 

Pozdrawiam MENIK

Opublikowano

PrestigeMu popieraj swoje wypowiedzi jakimiś faktami. Ile znam czy znałem serwerów na hostingu awhost to nie były niszczone.

Piter24 hosting www musi mieć połączenie mssql aby postawić na nim stronkę do mu.

Opublikowano

PrestigeMu popieraj swoje wypowiedzi jakimiś faktami. Ile znam czy znałem serwerów na hostingu awhost to nie były niszczone.

Piter24 hosting www musi mieć połączenie mssql aby postawić na nim stronkę do mu.

Kiedyś może tak :) 

Ale jeżeli jeden osobnik się o tym dowie, to wybacz, ale bd zmuszony zmienić hosting. 

Przeżyłem sam to i wiem na jakiej zasadzie to działa i nie muszę tutaj popierać tego jakimkolwiek dowodem. 

A zresztą wystarczy zapytać Pana Andrzejka ( andrewa ) o czym mówię  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...