Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odszukanie osoby w internecie

Gość Maniek z Biedry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Wczoraj znudzony swoim samotnym życiem zacząłem szperać po serwisach matrymonialnych. Znalazłem na sympatii dziewczynę, w moim wieku, podobne zainteresowania itp. Jedyny problem to to, że ostatni raz online było pół roku temu. Jedynie co mam to jej 2 zdjęcia, nazwę użytkownika, miejsce zamieszkania, wiek i zainteresowania. Chciałbym ją odnaleźć. Próbowałem już googlować jej nazwę użytkownika, wyszukiwać obrazem jej zdjęcia, a nawet przejrzałem listy znajomych osób z jej miasta. Ale nic, żadnego śladu. Za każdy pomysł, który w jakiś sposób przybliży mnie do jej odnalezienia daje plusa. Pomóżcie. :C

Opublikowano

Może Bonzo ? Znajdzie jej nr IP i namierzy ją.

Policja już do Ciebie jedzie.

ZVudYHs.jpg

To specjalny oddział walki z rakiem.

Opublikowano

Odpierdol akcję na facebooku, że szukasz tej dziewczyny. Rozrośnie się na całą Polskę. Będziecie sławni, jeśli ją odnajdziesz.

Opublikowano

Jednym słowem lipa B)

Ale jeżeli wiesz jakie miasto to sprawdź na fb czy nie ma strony spotted "Miasto" I tam napisz może loszka której poszukujesz się odezwie :)

76561198375594763.png

Opublikowano

One more time. Masz jej znajomych. To spytaj jej znajomych jak się z nią skontaktować.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnglolens123

Tutaj nawet facebook nie pomoże.

Do gry dołączył największy haker -

3yCnxmI.png

Pozdrawiam.

To zlecenie przerasta moje możliwosci,sądzilem że sprawa będzie łatwiejsza

79160594027661829163.png

Opublikowano

One more time. Masz jej znajomych. To spytaj jej znajomych jak się z nią skontaktować.

Czytaj ze zrozumieniem :) Napisał że podejrzał osoby z tego samego miasta ale pewności nie ma że te osoby znają "tą dziewczynę" Więc życzę powodzenia eheh...

76561198375594763.png

Opublikowano

" przejrzałem listy znajomych osób z jej miasta"

" Napisał że podejrzał osoby z tego samego miasta"

Gdyby tak napisał, to brzmiałoby to tak "przejrzałem listy osób z jej miasta"

Opublikowano

Jedynie chyba pozostaje pisać na Spotted w jej mieście. Może nie wchodzi już na ten serwis, bo znalazła sobie kogoś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...