Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aurelion Sol REVIEW!

hi im baXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reveal nowego championa, Aurelion Sol:

http://euw.leagueoflegends.com/en/page/champion-reveal-aurelion-sol-star-forger

To znaczy ze już dziś w nocy będziemy mogli go testować na serwerze PBE!!!

@EDIT1:

Tutaj macie reveal w języku polskim:

http://eune.leagueoflegends.com/pl/page/champion-reveal-aurelion-sol-star-forger

Oraz noty z nowego patcha (6.5):

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/patch/opis-patcha-65

Gdzie możemy dostrzec między innymi to co dyskutowaliśmy w ostatnich dniach:

a0d427f61cd4042f2bc875d3c7db9679.png

@EDIT2: 

Dodaje filmik z głosem Aureliona w wersji angielskiej:

Miejmy nadzieje że będzie brzmiała tak samo interesująco w wersji polskiej.  

Opublikowano

Q niemal identyczne jak u Anivii. Te kulki jak u Io z Doty2. 

A ulti ? Jak u Sony tylko zadaje większe obrażenia i odpycha do przodu pierwszego trafionego wroga i nie ogłusza :P

A to E to już coś zupełnie nowego i chyba będzie mistrzem ucieczki.

Opublikowano

@ViQney CYTUJĘ 

Użycie: Kiedy Aurelion Sol zbierze maksymalną ilość ładunków Prędkości Ucieczki, może użyć Legendarnej Komety w celu przyciągnięcia swych orbitujących gwiazd i uniesienia się w powietrze, a następnie przemieścić się ponad terenem na dużą odległość. Raz obranego kursu nie można już zmienić,  zadane mu przez wrogów obrażenia spowodują, że Aurelion Sol powróci na ziemię, przywracając swe orbitujące gwiazdy.

Po 1 trzeba miec stacki 

Po 2 zadany dps powoduje to ze opadasz na ziemie Mistrz ucieczki ... śmiechłem :D  

Tak wgl to spodziewałem się czegoś lepszego lubię postaci z trudną mechaniką a tu nie ma nic trudnego Pasywka srednia  O  w to juz nie mowie ... E do ucieczki się raczej nie przyda jesli juz to ult / Q prawie takie samo jak u anivi 

Kuurde ludzie tak się podniecali nim mocarny zwiastun a tu taka kaszanka :)

/ ja tam bym go na JUNGLE brał ale to moja opinia :D 

Opublikowano

Niby nowe, a jednak nie. Ten patch z lvlem, średnio mi się podoba, kiedyś miałem pomysł, żeby dać laddera na niższe lvle, żeby mieć jakiś cel/startowe mmr i później pełnoprawne rankedy. Z drugiej strony teraz łatwiej o smurfy (może wkońcu wbije ten 30 na TR - mam 18 :D )

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

@ViQney CYTUJĘ 

Użycie: Kiedy Aurelion Sol zbierze maksymalną ilość ładunków Prędkości Ucieczki, może użyć Legendarnej Komety w celu przyciągnięcia swych orbitujących gwiazd i uniesienia się w powietrze, a następnie przemieścić się ponad terenem na dużą odległość. Raz obranego kursu nie można już zmienić, a zadane mu przez wrogów obrażenia spowodują, że Aurelion Sol powróci na ziemię, przywracając swe orbitujące gwiazdy.

Po 1 trzeba miec stacki 

Po 2 zadany dps powoduje to ze opadasz na ziemie MISTRZ UCIECZKI LV KOREA NO NIE POWIEM 

Tak wgl to spodziewałem się czegoś lepszego lubię postaci z trudną mechaniką a tu nie ma nic trudnego Pasywka srednia  O  w to juz nie mowie ... E do ucieczki się raczej nie przyda jesli juz to ult / Q prawie takie samo jak u anivi 

Ja szczerze jestem trochę rozczarowany, jeszcze postaci nie wypróbowałem ale spodziewałem się czegoś naprawde grubego, a tak chyba nie jest, może to dlatego że miałem dużego hype na Ao Shina.

Btw ta kometa może być dobrym narzędziem do gankowania top/bot jeśli rzeczywiście będzie to midlaner, ja i tak go spróbuje w dżungli. :P 

Opublikowano

@ViQney CYTUJĘ 

Użycie: Kiedy Aurelion Sol zbierze maksymalną ilość ładunków Prędkości Ucieczki, może użyć Legendarnej Komety w celu przyciągnięcia swych orbitujących gwiazd i uniesienia się w powietrze, a następnie przemieścić się ponad terenem na dużą odległość. Raz obranego kursu nie można już zmienić, a zadane mu przez wrogów obrażenia spowodują, że Aurelion Sol powróci na ziemię, przywracając swe orbitujące gwiazdy.

Po 1 trzeba miec stacki 

Po 2 zadany dps powoduje to ze opadasz na ziemie MISTRZ UCIECZKI LV KOREA NO NIE POWIEM 

Ja szczerze jestem trochę rozczarowany, jeszcze postaci nie wypróbowałem ale spodziewałem się czegoś naprawde grubego, a tak chyba nie jest, może to dlatego że miałem dużego hype na Ao Shina.

Btw ta kometa może być dobrym narzędziem do gankowania top/bot jeśli rzeczywiście będzie to midlaner, ja i tak go spróbuje w dżungli. :P 

Według mnie to idealna postać do Jungli ma stuna odrzucenie z w  jesli chodzi o e to moze do ganka się przydać ewentualnie do szybkiego przemieszczania się po jungli 

Mi tez się nie podoba mogli by mu zamiast tego e jakiegoś dasha dać fajnego ale ok 

Jesli chodzi o mnie to kojarzy mi sie on z Postacią smoka z gry SMITE (nazwa tego champa to tez cos typu ao shin )

Opublikowano

Ta pasywka jest broken.. Ale inne umiejętności to jakoś równoważą. Ult taki sobie, brałbym go pod jungle ew. AP Mid choć support też by był.

Opublikowano

a0d427f61cd4042f2bc875d3c7db9679.png

Teraz to będzie botów grało rankedy, hohooh  ^^

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Bardzo podoba mi się wygląd postaci, skille, cóż... Muszę odczuć na sobie. Ciekawa jestem polskiego lektora :p 

Boop!0:03, polecam!

Opublikowano

Ta postać mnie strasznie zaintrygowała. Na pierwszy rzut oka wyglada niesamowicie, zobaczymy czy tak bedzie tez w grze, a mam taka nadzieje.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Kiedy wejdzie patch z expieniem?

strawhat___udyr_by_strawhatmakesmagic-d9

######################################################

CHLNGR JUNGLE EUW

Opublikowano

Po zagraniu paru meczy stwierdzam, że jest to jeden z najlepszych junglerów. Jego pasywka potrafi campić jednocześnie żabę, blue i wilki. W dodatku łatwo kradnie się barony i dragony. Dmg z dupy przy buildzie full ap.

Opublikowano

Mnie dziwi, że on ma niby 550 ranga (autoataki) :O  Przecież to smok, więc jakim cudem nie jest melee? No chyba, że on atakuje jakimś ogniem z łap xD

Na pewno broken jest Q, które ponoć ma stuna na 2 sec (maxowane), a trafić nie jest trudno. pasywka i W jest potencjalnie dobre, bo trzeba potrafić dobrze się poruszać by zadawać z tego obrażenia. Dodatkowo aktyw z W, który zabiera mana per sec zmusza nas do budowania jakiejś łezki lub roa jak w przypadku Karthusa.

Na pewno jest dobrym inicjatorem (Q+E) i wtedy zhonya obowiązkowo ale aktualnie zhonya jest cholernie droga, więc no nie wiem. Pewnie ma dodatkowo problemy na takiego Zeda, Talona czy Yasuo skoro polega na W i obijaniu z Q.

Opublikowano

Mnie dziwi, że on ma niby 550 ranga (autoataki) :O  Przecież to smok, więc jakim cudem nie jest melee? No chyba, że on atakuje jakimś ogniem z łap xD

Na pewno broken jest Q, które ponoć ma stuna na 2 sec (maxowane), a trafić nie jest trudno. pasywka i W jest potencjalnie dobre, bo trzeba potrafić dobrze się poruszać by zadawać z tego obrażenia. Dodatkowo aktyw z W, który zabiera mana per sec zmusza nas do budowania jakiejś łezki lub roa jak w przypadku Karthusa.

Na pewno jest dobrym inicjatorem (Q+E) i wtedy zhonya obowiązkowo ale aktualnie zhonya jest cholernie droga, więc no nie wiem. Pewnie ma dodatkowo problemy na takiego Zeda, Talona czy Yasuo skoro polega na W i obijaniu z Q.

Niezapomnij dodać że jego Q mozna ciagnąc od 1 spawna aż na drugi,więc mozna połowe bazy wroga zajac AoE stunem który bije pól hp ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

coraz gorsze gowno champy wymyslaja, ta gra juz malo przypomina lola chociazby sprzed roku, ulatwiaja ja na kazdym poziomie, jakby ludzie sie cofali w rozwoju

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...