Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Komputerem

Bartex015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam dziwny problem z komputerem ponieważ sam mi się usypia najczęściej podczas grania. Jest to dziwny problem ponieważ występuję on zarówno na starym komputerze jak i na nowiutkim sprzed wczoraj. Zajście w dzienniku zdarzeń jest opisane w załączniku. Chciałbym się jeszcze raz upewnić, że mam wystarczający zasilacz do nowego sprzętu oto on http://www.morele.net/inventory/info/AyX2bv/ http://www.morele.net/dysk-western-digital-caviar-green-3-5-1tb-sata-600-64mb-cache-wd10ezrx-451290/

post-974737-0-56480400-1457463447_thumb.png

Opublikowano

Zobacz może

Start>Panel sterowania>opcję zasilania>po lewej stronie zmień moment przejścia komputera w tryb uśpienia>przełącz komputer w tryb uśpienia i wybierz opcję nigdy.

3299714609807431174823.jpeg

Opublikowano

Obawiam się, że to nic nie pomoże ponieważ na starym komputerze miałem ustawione na nigdy i wciąż się usypiał. Na internecie znalazłem tylko jeden post dotyczący identycznego problemu jak mój lecz nie uzyskał on sensownej odpowiedzi :(. Chciałbym jeszcze zapytać się czy takie usypianie może być z przyczyny listwy np. że tworzy jakieś zwarcie. Wywnioskowałem to z tego, że oba komputery łączy tylko ta listwa a problem jest identyczny.

Opublikowano

Jeśli masz podejrzenia co do listwy to zmień ją lub odłącz jeden komputer i zobacz czy dalej będzie tak się działo.

3299714609807431174823.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...