Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To konto Steam jest zablokowane i nie ma dostępu do bezpiecznych serwerów z powodu oszustw

MMateuszRR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to blokada za używanie nielegalnego oprogramowania typu wallhack, aimhack (cheaty). Blokady nie da się usunąć, ominąć ani od niej odwołać.

Opublikowano

Jest to blokada za używanie nielegalnego oprogramowania typu wallhack, aimhack (cheaty). Blokady nie da się usunąć, ominąć ani od niej odwołać.

Nawet jak miałem włam na konto? ._.

Opublikowano

Nawet jak miałem włam na konto? ._.

G****o ich to obchodzi że miałeś włamanie. Vac za haxy to vac i za nic Ci go nie ściągną.

Opublikowano

Każdy tak mówi że miał włam na konto xD oni maja na to wyjebane, ja stracilem konto podalem im NR PSC a oni i tak nic nie zwrocili konta. :-) tak samo z vac banem (BO ICH VAC SIE NIE MYLI xD)

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

Po to robią różne zabezpieczenia jak token na telefon żeby takich włamów nie było. Skoro nie miałeś tokena to jest tylko Twoja wina i support Ci nie pomoże.

Opublikowano

Po to robią różne zabezpieczenia jak token na telefon żeby takich włamów nie było. Skoro nie miałeś tokena to jest tylko Twoja wina i support Ci nie pomoże.

A co jak ktoś nie ma telefonu z androidem? Lub ma z Windows Phone? O tym nie pomyslales?

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

A co jak ktoś nie ma telefonu z androidem? Lub ma z Windows Phone? O tym nie pomyslales?

Teraz to każdy ma przynajmniej jednego tableta w domu. Więc tam też możesz zainstalować tokena. A po drugie kto ma teraz Windows Phone? To największy syf jaki może być.

Opublikowano

No nie mogę z śmiechu :D.

"Zależy mi na koncie mam na nim 1000h w cs'a :c"   =  "to oznacza że są w trakcie weryfikacji czy coś?"   hahaha

Oczywiście kolega miał tradycyjny włam jak połowa ruskich i 3/4 polaków... Nie wiem przyjacielu czy próbujesz tu zrobić z kogoś głupka czy sam na prawdę się tak zachowujesz..

Co do tokenów fakt faktem, rzuceniem tym tylko na androidy (pomimo że 70% ludzi korzysta właśnie z androidów) jest głupie. Na pewno są osoby które na Androidzie nie pracują jak ja xD. Pytanie dlaczego?. Bo za każdym razem ten śmieszny android po 1-2 latach zaczyna tak zamulać telefon że wytrzymać nie można :)

Opublikowano

To jest od tego emulator Androida.

Opublikowano

Teraz to każdy ma przynajmniej jednego tableta w domu. Więc tam też możesz zainstalować tokena. A po drugie kto ma teraz Windows Phone? To największy syf jaki może być.
1.Windows Phone niszczy wydajnością androida.

2.Nie każdy, z 15 znajomych u mnie tylko jeden ma tableta. ;)

* ------------------------*
| 100 300 500 700 900   |
|
200 400 600 800 1000 |
*-------------------------*

Opublikowano

"Zależy mi na koncie mam na nim 1000h w cs'a :c"   =  "to oznacza że są w trakcie weryfikacji czy coś?"   hahaha

Oczywiście kolega miał tradycyjny włam jak połowa ruskich i 3/4 polaków... Nie wiem przyjacielu czy próbujesz tu zrobić z kogoś głupka czy sam na prawdę się tak zachowujesz..

Co do tokenów fakt faktem, rzuceniem tym tylko na androidy (pomimo że 70% ludzi korzysta właśnie z androidów) jest głupie. Na pewno są osoby które na Androidzie nie pracują jak ja xD. Pytanie dlaczego?. Bo za każdym razem ten śmieszny android po 1-2 latach zaczyna tak zamulać telefon że wytrzymać nie można :)

Kolego zależeć mi zależy na koncie nie mogę tego ukryć a co do ,, włamu ,, to faktycznie tak było o ile można to nazwać włamem. Bardziej miałem na myśli to że ja jako kretyn ściągnąłem jakąś teoretycznie ,, fajną ,, gierkę z forum a ona mi namieszała w plikach, gry po tym zaczęły same się wyłączać bugować itp. Wiem jest to moja wina że jakiegoś wirusa ściągnąłem ale czemu system VAC wykrył to jako cheat to nie mam pojęcia.. mogliby chociaż zrobić over watcha moich mixów... to by im wszystko wyjaśniło w szczególności że nie jestem jakimś zajebistym graczem cs'a bo zaledwie mam kałacha :P

Opublikowano

Kolego zależeć mi zależy na koncie nie mogę tego ukryć a co do ,, włamu ,, to faktycznie tak było o ile można to nazwać włamem. Bardziej miałem na myśli to że ja jako kretyn ściągnąłem jakąś teoretycznie ,, fajną ,, gierkę z forum a ona mi namieszała w plikach, gry po tym zaczęły same się wyłączać bugować itp. Wiem jest to moja wina że jakiegoś wirusa ściągnąłem ale czemu system VAC wykrył to jako cheat to nie mam pojęcia.. mogliby chociaż zrobić over watcha moich mixów... to by im wszystko wyjaśniło w szczególności że nie jestem jakimś zajebistym graczem cs'a bo zaledwie mam kałacha :P
OverWatch jest za reporty. Gdyby mieli sprawdzać każdego, który się tak tłumaczy to by musieli do tego osobny oddział stworzyć. Dostałeś vaca i tyle, nie zdejmą go.

tenor.gif

Opublikowano

To jest od tego emulator Androida.

Jeszcze jest aplikacja na kompa która nazywa się WinAuth ;>>

UggNk9.gif

Opublikowano

To jest blokada Overwatch. Więc jeszcze nie jest zadecydowane na 100%, że dostaniesz VAC'a. Ale to jest takie 80-90% szans, że tak się stanie. ;) 

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

To jest blokada Overwatch. Więc jeszcze nie jest zadecydowane na 100%, że dostaniesz VAC'a. Ale to jest takie 80-90% szans, że tak się stanie. ;)

I Ty jesteś redaktorem CS:GO?! Jaki Overwatch?! Kto cię przyjął na Redaktora wtf?!

To jest VAC i tyle nowe konto, żadne tłumaczenia tutaj nie przejdą.

Overwatch jest na czerwono kolego. Nara i niech najlepiej cię wywalą z tej redakcji, bo się nie znasz na niczym.. Ehh.

Opublikowano

Yo kolego.... Ja nie mam ani jednego tableta w domu. Moi koledzy też :| Weź z tymi statystykami.

Dowalone do pieca Panie "Redaktorze".... Przecież ŻÓŁTY napis VAC oznacza OVERWATCHA, a CZERWONY z napisem OD SPOŁECZNOŚCI to chyba order białego smoka. Weź wyjdź i nie wracaj :|

@topic

VAC za czity :| Baby dont cry.

Opublikowano

Bany VAC są nieodwoływalne, a ich system jest nieomylny. Nie, na serio, ostatnia globalna pomyłka w nadawaniu VAC banów była ponad 2 lata temu. Nikogo nie obchodzi, kto grał na koncie.

Jak nie masz telefonu z androidem to ściągasz bluestacks'a czy jak to tam się nazywa.

Nie wiem, nad czym tu jeszcze debatować, pojedynczych osób odbanowaych z VACa jest dokładnie 2863 i szansa na to, że w Twoim przypadku popełniono błąd jest zerowa.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...