Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka obudowa do Asus gtx950?

Pan_Konopka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to bądź chłopem, weź kombinerki, czy do tej puszki to nawet nożyce Ci starczą i wytnij metal, który ci przeszkadza, nie ma sensu szukania czego innego. Jako, że widzę co to za puszkę podałeś, to muszę Cię jeszcze o jedno spytać, a właściwie to 2 rzeczy. Pierwsza, uzgadniałeś z kimś kupno tej karty, czy tak wyczytałeś, że jest dobra? Druga to podaj zasilacz, bo jak masz standardowy z tego komputera, to daleko nie zajedziesz.

436951440626370320491.png

Opublikowano

No to bądź chłopem, weź kombinerki, czy do tej puszki to nawet nożyce Ci starczą i wytnij metal, który ci przeszkadza, nie ma sensu szukania czego innego. Jako, że widzę co to za puszkę podałeś, to muszę Cię jeszcze o jedno spytać, a właściwie to 2 rzeczy. Pierwsza, uzgadniałeś z kimś kupno tej karty, czy tak wyczytałeś, że jest dobra? Druga to podaj zasilacz, bo jak masz standardowy z tego komputera, to daleko nie zajedziesz.

No tak zasilacza nie wymieniałem wiem tyle że ma 500W, pytałem się ludzi na forum i sporo osób mówiło że bez problemy uciągnie tą karte.

post-762782-0-64365100-1457463853.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...