Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kosa do 45€

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż się zastanawiam nad kupnem ładnej i taniej kosy do max 45€. Zastanawiałem się nad Falchion Boreal Forest FT bo kosztuje tylko 42€ i kosa w miarę ładna i jeszcze nad Gut Knife Boreal Forest bo kosztuje z 40€ wersja FT. Jaką wy polecacie tanią i ładną do tej ceny?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Lepszym rozwiązaniem według mnie, będzie inwestycja w skiny i zamiana ich na double.

Przy wymianie na 40-50 tysięcy punktów, możesz wymienić je na najtańszą kosę w cenie 40-45 euro.

1980497.jpeg
Opublikowano

A mam pytanie. Otóż bawię się  ruletką i chcę się zastanowić co jest lepsze Double czy Circle. Proszę o odp poniewaz chce szybko na jakas z tych stron kase władować. I jakie skiny najbarziej oplaca się tam władować?

Edit; Zrobiłem tak. Kupiłem sobie PSC za 200zł kupiłem sobie falchion knife i teraz go za tydzien wrzuce i bede miał 50tyś punktów i będe tym grał

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...