Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promowane produktów * marketing

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do was takie pytanie,mój kolega prowadzi firmę która oferuje pewne wyposażenie do ogrodu. Promuję te produkty na facebooku po grupach.. ale brakuje mi dodatkowych sposobów na reklamę danych produktów - można stwierdzić że są one takie ' luksusowe '.

Także pytanie.. gdzie polecacie promować te produkty? oprócz tablica pl itp­

Opublikowano

Firma właśnie dopiero się rozwija, na początku musimy sprzedać kilka produktów ( są one takie luksusowe także..).

Zapomniałem wspomnieć iż szukam darmowych sposobów na reklamę.. szukam różnych inspiracji i wykonuje je z pełnym zaangażowaniem..

Kto podsunie jakiś fajny pomysł otrzyma 30 lajków od czasu do czasu..

ps pomińcie sposoby typu oferty współpracy z innymi firmami bo ja to właśnie mam na celu zrobić :)­

Opublikowano

Niech kupi miejsca na reklamy w miastach (budynki itd)

idź tam pisz temat na co hajs wydać bo my mamy wiedzieć to najlepiej XDDDDDDDDDDDDD

@ top

Budynki, nawet na swoim, wywieś jakieś ogłoszenie na balkonie czy coś, różne plakaty na słupach, niektóre plakaty/ulotki można zostawić w sklepach spożywczych także też spoko opcja

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Może niech kolega doda w sklepie internetowym (jeśli sklep ma swoją stronę - jeśli nie to warto założyć) program partnerski z np. 5% prowizją od sprzedaży każdego produktu.

Myślę że osoby które prowadzą np. blogi o wystroju ogrodów chętnie umieściłyby link do produktu mając z tego jakąś drobną prowizję.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zaoferuj większym sklepom partnerstwo. Dostarczaj im swoje produkty, niech oni rozprowadzają.

Opublikowano

Ulotki, jakieś banery czy coś, możesz na facebooku napisać do tych ''fejmów'' i zaproponować im współprace, chociaż to nie będzie za darmo. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...