Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unban permabana?

Dr. Nijanpasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy riot daje jakieś unbany powiedzmy po pół roku czy roku od dostania permabana za flame? Jakiś tickecik napisać, że się poprawiliśmy po roku itp? 

Opublikowano

Kumplowi nie odbanowali jeszcze po 1,5 roku więc wątpię. Chyba, że na twoim nowym koncie zobaczą poprawę zachowania to może jest jakaś szansa. Napisz i się przekonaj.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Kumplowi nie odbanowali jeszcze po 1,5 roku więc wątpię. Chyba, że na twoim nowym koncie zobaczą poprawę zachowania to może jest jakaś szansa. Napisz i się przekonaj.

Nie zrobię nowego konta i raz po pól roku odbanowali, potem znowu zbanowali, potem kupiłem konto i znowu zbanowali, aż postanowiłem się zmienić i teraz nie wiem czy odbanują czy nie, bardziej liczę na kupione, bo kupiłem je niebanowane ( dowody były więc ok :P ) i kupiłem je 30 grudnia, więc może 30 czerwca ( może troszkę później ) liczę na odbanowanie, ale nie wiem, pisałem ticketa już teraz czy odbanują bo się zmieniłem itp. ale powiedzieli,  że pod żadnym pozorem, ale przy tamtym koncie też tak mówili, a jednak odbanowali :D

@Edit

Aha i być może odbanowali ze względu tego, że na perma można się zalogować i w grze ci powiedzą, że masz perma za co itp. a jak tamto 1wsze konto zbanowali to tego nie było i może dlatego był unban.

Opublikowano

B

Nie zrobię nowego konta i raz po pól roku odbanowali, potem znowu zbanowali, potem kupiłem konto i znowu zbanowali, aż postanowiłem się zmienić i teraz nie wiem czy odbanują czy nie, bardziej liczę na kupione, bo kupiłem je niebanowane ( dowody były więc ok :P ) i kupiłem je 30 grudnia, więc może 30 czerwca ( może troszkę później ) liczę na odbanowanie, ale nie wiem, pisałem ticketa już teraz czy odbanują bo się zmieniłem itp. ale powiedzieli,  że pod żadnym pozorem, ale przy tamtym koncie też tak mówili, a jednak odbanowali :D

Zależy też na jakiego Riotera trafisz. Jedni są łaskawi, a z kolei drudzy są wredni więc wygląda to trochę na loterie 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

B

Zależy też na jakiego Riotera trafisz. Jedni są łaskawi, a z kolei drudzy są wredni więc wygląda to trochę na loterie 

A myślisz, że możliwe jest to, że unbana dostałem za to, że bana dostałem kiedy w ekranie logowania dawało informacje, że jest perm, a nie jak się już do gry wejdzie? Riot dawał unbany za to?

Opublikowano

Nie ma unbanów za flame, osoby z supportu to niekoniecznie osoby, które mogą decydować o takich rzeczach.

Opublikowano

Nie ma unbanów za flame, osoby z supportu to niekoniecznie osoby, które mogą decydować o takich rzeczach.

Widać przeczytałeś to co napisałem na górze. Raz już takiego unbana dostałem, więc no.

Opublikowano

Jeżeli udowodnisz im, że poprawiłeś swoje zachowanie przez ten czas to są w stanie odbanować Ci konto. Jednak, gdy zobaczą że chociaż raz zacząłeś wyzywać momentalnie Twoje konto jest zbanowane.
Mój kolega miał tak, szanse stracił, jego przyjaciel również. ;)

Opublikowano

Jeżeli udowodnisz im, że poprawiłeś swoje zachowanie przez ten czas to są w stanie odbanować Ci konto. Jednak, gdy zobaczą że chociaż raz zacząłeś wyzywać momentalnie Twoje konto jest zbanowane.

Mój kolega miał tak, szanse stracił, jego przyjaciel również. ;)

Jak im to udowodnić? Nie mam zamiaru robić nowego konta...

Opublikowano

Nie - nawet nie chcę im się sprawdzać czy to rzeczywiście twoje konto. 

Obecna polityka Riot Games nie przewiduje unban'ów za permban za bycie toksycznym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...