Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem WH l Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby mi ktoś pomóc bo pilnie potrzebuje?

Nowy plik locale pobierz/spatchuj i dopiero wklej wh.

Plik locale_game zmienił się więc wyskakuje log, wgl

wejdź do syserr i tpokaż zawartość

1221me.md.gif

Opublikowano

Czemu w takim dziale xD ? Bład z locale , nie chce sie wczytac . Zainstaluj na nowo , spatchuj i odpal bez żadnych gówien .

sygna.png

Opublikowano

Czemu w takim dziale xD ? Bład z locale , nie chce sie wczytac . Zainstaluj na nowo , spatchuj i odpal bez żadnych gówien .

aha ok czyli pierw mam clienta odpalic zeby sie all zrobilo pozniej wh odpalic?

Opublikowano

aha ok czyli pierw mam clienta odpalic zeby sie all zrobilo pozniej wh odpalic?

A jak inaczej ?

sygna.png

Opublikowano

Nie graj na Teriosie, tam zostało kilku graczy jedynie. Podobnym serwerem jest PrestiaMT2 na której póki co gra dużo osób. Cheaty powinny działać te same, działa m.in. multihack Sielu, dmg, wh.

Spróbuj multihacka od Sielu skoro tamten Ci nie działa, WH powinno normalnie działać bez wywalania LOGa chyba że dodali jakieś zabezpieczenia.

Opublikowano

W sumie to już się nie opłaca grać na Teriosie polecam Ci zmienić serwer na jakiś podobny który ma jednak większą liczbę graczy.

5_fg.png

Opublikowano

W sumie to już się nie opłaca grać na Teriosie polecam Ci zmienić serwer na jakiś podobny który ma jednak większą liczbę graczy.

No ja wiem ale ja wole tak se pograc na takim servie 4fun. A wie ktos jak moze sie nazywac client bo chce odpalic mh by Sielu i cos nie wchodzi xD

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...