Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który tryb będzie najlepszy spośród tych 5 trybów?

Który Tryb Najlepszy  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który tryb serwera najlepszy!

• Role-Play (RP) (z dużymi możliwościami)
    • RPG
      0
    • SkyBlock
    • FreeBuild
    • PvP
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Cześć i Czołem!

Zastanawiam się jaki serwer stworzyć.

Zapraszam do udziału w ankiecie!

(Nie dodałem EasyHC ani EasyHardcore bo to jest bez sensu i jest tego pełno, nawet nie mam chęci aby <- takie serwery robić.)

Opublikowano

Jak już to teraz mają popularność dobre, rozbudowane tryby SkyBlock, ale w zależności jak taki serwer wykonasz - czy dobrze lub źle i jakie dodasz innowacyjne rzeczy, które się nie powtarzają z innych serwerów. Głosuję na SkyBlock.

Opublikowano

Jak już to teraz mają popularność dobre, rozbudowane tryby SkyBlock, ale w zależności jak taki serwer wykonasz - czy dobrze lub źle i jakie dodasz innowacyjne rzeczy, które się nie powtarzają z innych serwerów. Głosuję na SkyBlock.

Wiesz, ja tak bardziej pod role-play mam takie pluginy fajne, dobrze je skonfiguruję parę autorskich mam.

By serwer role-play byłby bardzo rozbudowany, i nie mówię tego o że jestem jakimś dzieciakiem fajnie zapowiada a "gówniany" za przeproszeniem serwer będzie.

Serwerami minecraft interesuję się od 2-3 lat więc trochę pojęcia mam :)

Pozdrawiam.

Jak mi nie wierzycie to mogę wam dać ss'y kiedy zakupiłem pierwszy serwer.

A tak ogólnie to na skyblock o się nie znam za dobrze xD

Nie grałem na nich za często.

Z tego co wiem to tam się buduje wyspę i sprzedajesz itemy i tyle wiem xD

Opublikowano

Wiesz, ja tak bardziej pod role-play mam takie pluginy fajne, dobrze je skonfiguruję parę autorskich mam.

By serwer role-play byłby bardzo rozbudowany, i nie mówię tego o że jestem jakimś dzieciakiem fajnie zapowiada a "gówniany" za przeproszeniem serwer będzie.

Pozdrawiam.

W takim razie możesz spróbować zrobić taki tryb serwerowy, jeżeli masz na niego pomysły, które będą się odróżniać i wyróżniać od innych serwerów. 

Opublikowano

P.S. nie powiem jakie będą pluginy jak to będzie wyglądać puki co bo zawszę myślę że jak to powiem to ktoś mi ukradnie pomysł.

Pozdrawiam.

W takim razie możesz spróbować zrobić taki tryb serwerowy, jeżeli masz na niego pomysły, które będą się odróżniać i wyróżniać od innych serwerów. 

@Lord Assasin Ja myślałem aby zrobić sieć serwerów role-play bardzo dużo pomysłów na niego mam będzie tryb modern i starożytny np. Rzym i Ateny, albo Persja :) (ale starożytny bym otworzył gdyby było więcej osó B)

Sklepu by wcale nie było bo ja myślę iż, sklep to jest coś takiego jak cheaty ponieważ cheaty dają przewagę nad drugim graczem, tak samo jak Vip tym bardziej że gdybym dodał do sklepu pieniądze to by zaburzyło gospodarkę, tym bardziej że nie wszyscy "pakują" pieniądze w Sklep a niektózy nie mają nawet takiej możliwości, a serwera pod hajs nie robię. :)

Opublikowano

Stary freebuild z działkami obok spawnu

Na role-play też będą działki obok spawnu itemy na budowanie kupujesz z sklepu budowlanego możesz zatrudnić także budowniczych którzy ci pomogą zbudować.

ew. do zakupu będą gotowe domy.

Opublikowano

@Łukiyt nie mam zielonego pojęcia po co pytasz i po co ta ankieta. Opcja ze Skyblockiem - mówisz, że się nie znasz. Wspominasz tylko, że masz pluginy pod RP itp. To po prostu zrób RP.

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

Opublikowano

@Łukiyt nie mam zielonego pojęcia po co pytasz i po co ta ankieta. Opcja ze Skyblockiem - mówisz, że się nie znasz. Wspominasz tylko, że masz pluginy pod RP itp. To po prostu zrób RP.

No rozumiem tylko zawszę mogę się poduczyć.

A ankieta po to że jak na RP nikt nie będzie grał to po co mam tworzyć to rp.

Ale jednak zrobię to RP ;)

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...