Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3200 KDA? Możliwe?

hi im baXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio czytając Reddit nadknołem się na dość ciekawy post użytkownika maxinxin z którym chciałbym się z wami podzielić bo jest on dość ciekawy. 

A więc, w chińskiej społeczności League zaczeło się mówić o pewnym chińskim graczu zwanym 寡人死一次就挂机 (I will afk if I die once). Co ma takiego specjalnego ten gracz że się o nim tak gada? To że ten gracz w chińskim soloque ma 3200 KDA w 30 dni, jak to możliwe? Otóż gra on jedynie LeBlanc Tank w brązie V. Gracz ten zaczął afkować aż do dojścia do najniższej dywizji i pozostał tam aby zrobić tą dziwną i jak nie ciekawą rzecz. Dodać jeszcze że co grę rushuje on, jak nie, anioła stróża. 

Oto parę screenów: 

0dcOLk8.png

Zl93om7.jpg

3eZL4cE.jpg

Gra w runkach totalnie defensywnych: hp/armor/mr per level. 

W ciągu trzech miesięcy był legendarny 1140 razy i NIGDY nie umarł. Co o tym myślicie? To coś innego od tego co my wszyscy znamy jako grę w League i oczywiście coś bardzo orginalnego. 

Chciałbym poznać waszą opinie na dole. Ja po prostu myślę że musiał się niezłe wkurzyć na afkerów i feederów i jebną high elo, haha. Zapraszam do dyskusji. :)

Opublikowano

Dżankos smurf xD Nerd :D Nie no gość jest napewno dobrym graczem i musiało mu się bardzo nudzić :D Więc pomyślał a h*j spadne sobie do brązu5 a i tak zaraz wyjde przynajmniej może będzie o mnie głośno w internetach

Opublikowano

Brąz V i wszystko jasne. Zapewne gra tylko dla statów, jeżeli ma szansę wygrać ale musi zaryzykować to nie robi tego. Dziwie się, że dla takiego człowieka to nie jest monotonne ale mimo wszystko jest to wielki wyczyn, jednak 3200 to jest dużo.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Brąz V i wszystko jasne. Zapewne gra tylko dla statów, jeżeli ma szansę wygrać ale musi zaryzykować to nie robi tego. Dziwie się, że dla takiego człowieka to nie jest monotonne ale mimo wszystko jest to wielki wyczyn, jednak 3200 to jest dużo.

Widzisz, że ma same winy, dla Ciebie wygrywanie soloq jest monotonią?;p

strawhat___udyr_by_strawhatmakesmagic-d9

######################################################

CHLNGR JUNGLE EUW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...