Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

URFa nie będzie 1 kwietnia ;/

Silverek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Streść mi to ktoś bo chyba nie zrozumiałem, nie będzie już żadnych specjalnych trybów tylko co weekend jakiś nowy tryb?

Opublikowano

Już od dawna o tym mówili, bodajże rok temu czytałem o tym. Bardzo się ciesze na tą wieść bo na takie małe breaki w rankedach jest to coś OK, coś innego niż zwykły normal game. 

Opublikowano

Streść mi to ktoś bo chyba nie zrozumiałem, nie będzie już żadnych specjalnych trybów tylko co weekend jakiś nowy tryb?

CO weekend będą tryby np. Wyniesienie, One For all, lustrzane odbicie, legenda króla poro, najemnicy itd.

Opublikowano
a na razie chcieliśmy jedynie uprzedzić jakiekolwiek spekulacje związane z Ultra Rapid Fire i poinformować was, że w końcu na pewno będziecie mogli się poznęcać nad klawiaturą, tylko być może nie wtedy, kiedy się tego spodziewaliście.

O ile dobrze zrozumiałem to URF pojawi się lecz nie w dniu 1 kwietnia tylko w innym czasie więc bez dramatu.

@Edit Jeszcze to:

URF nie wróci w dniu pierwszego kwietnia. Nie możemy na razie ogłosić pełnej listy trybów gry, które będą dostępne w nowej rotacyjnej kolejce, ale możemy zapowiedzieć, że tryb Ultra Rapid Fire pojawi się w 2016 roku co najmniej dwa razy.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Kurcze ciekawa opcja, no ale jeśli rito nie będzie zachęcać właśnie takimi rzeczami do gry to lol będzie się stawał nudny, krok w dobrą stronę, szkoda tylko, że urfa nie będzie na dłużej ;/

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kurcze ciekawa opcja, no ale jeśli rito nie będzie zachęcać właśnie takimi rzeczami do gry to lol będzie się stawał nudny, krok w dobrą stronę, szkoda tylko, że urfa nie będzie na dłużej ;/

URF się nudzi po wypróbowaniu swoich op picków. Ja klikałem cały termin jak był ale z czasem serio się nudził jak ludzie pickowali ciągle te Hecarimy :v Ale teraz może być ciekawie z Tahm Kenchem i nową Fiorą xD

Opublikowano

URF się nudzi po wypróbowaniu swoich op picków. Ja klikałem cały termin jak był ale z czasem serio się nudził jak ludzie pickowali ciągle te Hecarimy :v Ale teraz może być ciekawie z Tahm Kenchem i nową Fiorą xD

Mnie tam się Zedzik nie nudził, mimo iż nim nie grał to sprawiał dużo frajdy na URFie( każda gra penta i lvl 2 100% kill :D ), a kiedy był banowany to po prostu grałem Riven/Ezreal itd.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

z tego co zrozumiałem urf będzie co najmniej 2 razy w tej mieszanej kolejce tak?

Czytałem że jakieś 2 razy na rok. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...