Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki SH PC 330 G4ME - Mikrofon

paweleke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć i czołem. Mam taki problem ponieważ około 2 lata temu kupiłem sobie słuchawki: SennHeiser PC330 G4ME. Wszystko na początku było fajnie, super działało, aż po jakichś 8 - 9 miesiącach popsuł się mikrofon. Przesuwa się go w górę/dół (i aktywuje go). Problem był w tym, że pomimo "aktywowania" mikrofon nie zawsze "chwytał". Dałem na gwarancje. Czekałem z miesiąc może półtora no i odesłali mi nówke sztukę. I znów wszystko było dobrze przez pierwszy rok, po którym znów mikrofon nie działa -.-. Odsyłać im to znów na gwarancje? Mieliście może też taką sytuację ? Co robić? :) Pozdrawiam i liczę na szybką pomoc :)

Opublikowano

Widocznie taka wada w tym modelu, ruchome elementy lubią się zużywać. Można to zlutować na stałe bez tego mechanizmu wyłączania mikro, będzie działać cały czas. Ewentualnie przylutować nowy kabel z włącznikiem mikrofonu. Jak nie chcesz się bawić to pozostaje gwara

Opublikowano

Sprawdź słuchawki/mikrofon na innym urządzeniu możliwe z wejściem coś możesz mieć, albo zrób tak jak kolega mówi wyżej ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...