Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby na wykrywanie skryptów

eGhuthek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie znacie sposoby na wykrywanie skryptów poza F3+B/T zmianę opcji FOG.

Potrzebuję tych informacji. Wykrywanie huzuni to banał ale skrypty to już całkiem poważne wyzwanie. Niestety w przeciwieństwie do huzuni poradników jak wykrywać skrypty praktycznie nie ma. 

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Przecież możesz sprawdzić wersje, wiele nieroztropnych graczy nie zmienia nazwy.

To banał. Ale są też ci mądrzejsi i zmieniają nazwę wersji. 

Opublikowano

Jakie znacie sposoby na wykrywanie skryptów poza F3+B/T zmianę opcji FOG.

Potrzebuję tych informacji. Wykrywanie huzuni to banał ale skrypty to już całkiem poważne wyzwanie. Niestety w przeciwieństwie do huzuni poradników jak wykrywać skrypty praktycznie nie ma. 

Proszę o pomoc.

Mam pytanie. Jestem moderatorem z serwera hiplay.pl i ciekawi mnie co w sprawdzaniu daje kliknięcie f3 + t przez sprawdzanego?

Opublikowano

f3+t nic, ale f3+b pokazuje hitboxy i jak ma wieksze to ma cheaty ;)

F3 + t = nic? To czemu administratorzy takich serwerów jak centrumpvp, mypvp oraz dragon-survivala sprawdzają w ten sposób?

Bo są głupi? Chyba raczej tak.

Ale ogólnie przyjął się mit, że po wykonaniu tej kombinacji klawiszy, kiedy gracz jest na cheatach, powinna mu scrashować gra..

Skąd się to wzięło? Być może .. Bóg wie. 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...