Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Require error gdy plik istnieje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z require:/ Plik istnieje a pokazuje error jakby nie istniał, ale czemu?

Edit: Do zamkniecia.

edit2:

mam teraz takie cos:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/w173/domains/xxx.vior.pl/public_html/header.php:151) in /home/w173/domains/xxx.vior.pl/public_html/index.php on line 127

Warning: require(/api/openid.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/w173/domains/xxx.vior.pl/public_html/index.php on line 110 Fatal error: require(): Failed opening required '/api/openid.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/w173/domains/xxx.vior.pl/public_html/index.php on line 110
Opublikowano

Próbowałeś poprzez funkcje "require_once()"?

Co do drugiego

Na początku dokumentu daj:

"ob_start()"

A na końcu :

"ob_end_flush()";

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

@up z tym require sb poradziłem- zła ścieżka była a co do drugiego to jakby co mam połączone to z api steam i niby jak to dodałem to proces logowania działa tylko potem sesji tak jakby nie zapamiętuje i nadal jestem nie zalogowany

Opublikowano

Może szybciej wykonujesz przekierowanie niż zalogowanie?

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Nie no proces logowania przebiega normalnie :/ Tylko jak dam aby pokazało wartość loggedin to pokazuje NULL Czyli tak jakby się nie zalogowalo

Opublikowano

Próbujesz zmodyfikować nagłówki po rozpoczęciu wysyłania strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...