Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Odświeżone M1 Jinno - Dalaya

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie tekstury się mienią po za tym całkiem ładnie wygląda ­

W grze wygląda to troszkę inaczej, jeszcze dziś albo jutro nagram filmik jak to wygląda w kliencie ;)

­

Opublikowano

"Troszkę inaczej", tekstury nie powinny w ogóle się "mienić", zresztą mam lekkie wrażenie, że to jest nieco przesadzone. Nie ważne jaka mapa, ale mapa nie idzie chyba na wystawę, tylko ma być dość przyjemna i funkcjonalna.

Opublikowano

"Troszkę inaczej", tekstury nie powinny w ogóle się "mienić", zresztą mam lekkie wrażenie, że to jest nieco przesadzone. Nie ważne jaka mapa, ale mapa nie idzie chyba na wystawę, tylko ma być dość przyjemna i funkcjonalna.

Dzieki za ocene na pewno jakos postaram sie to zmienic ale bardziej chodzi ci tu o roslinnosc czy co? A w grze sie nie mienia ani nic sa git

Opublikowano

Na filmie widać rozmazujące się pixele przez te tekstury. 

Sama mapa ładna, ale ta trawa trochę słabo wygląda.

Opublikowano

Na filmie widać rozmazujące się pixele przez te tekstury. 

Sama mapa ładna, ale ta trawa trochę słabo wygląda.

Ale tylko na filmie bo ten filmik nagrałem tak dla "testu" programu do nagrywania i w celu ogarnięcia sony vegasa w celu późniejszej obróbki filmów :)

Następny film jak będę nagrywał to już na maksymalnych ustawieniach

­

Opublikowano

Dobra Mati dobra Wojtek

Mapa + ale dopatrzylem sie paru bugow

@ Kiedy m2??

Jakich bugów?

m2 dobrze wiesz kiedy ;D

­

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngDarwoR

Tak troszkę dużo tej roślinności, może nie byłoby to tak rażące, gdyby nie byłyby generowane cienie dla niiej. Te smoki na rynku tak trochę z dupy wrzucone. Oczywiście mówię tak jakbym ja to zrobił, każdy ma własny gust.

Opublikowano

Tak troszkę dużo tej roślinności, może nie byłoby to tak rażące, gdyby nie byłyby generowane cienie dla niiej. Te smoki na rynku tak trochę z dupy wrzucone. Oczywiście mówię tak jakbym ja to zrobił, każdy ma własny gust.

Te smoki w grze jakoś się pobugowały więc raczej będę je usuwać.

A jeśli chodzi o roslinnosc tych kwiatów i trawy to nie mam pojęcia jak z nich wyłączyć cień aby zostawić obiekty i drzewa

­

Opublikowano

Bardzo ładna mapa, tylko nie rozumiem po co te złote smoki w środku koła

ExtHL5R.gif

Opublikowano

A jeśli chodzi o roslinnosc tych kwiatów i trawy to nie mam pojęcia jak z nich wyłączyć cień aby zostawić obiekty i drzewa

­

Jak wroce to do domu to w world editorze widziaem taka opcje.

­

Opublikowano

­

Jak wroce to do domu to w world editorze widziaem taka opcje.

­

Oks, @Vatu jak będziesz mógł to napisz do mnie na gg: 31210151 albo na pw :)

­

Opublikowano

najpierw sprzedajecie pliki aivis a później od nowa robicie serwer

#100_myśli_na_sekunde

#amfetamina

Akurat ja i Wojtek ze sprzedażą plików Aivis nie mamy nic wspólnego ;)

To Colin był "właścicielem" plików i to on je sprzedał. Teraz go nawet nie ma, a osoby które robią ten serwer to jestem ja i @baran860 więc najpierw się doinformuj potem pierdol bzdury ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...