Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IEM 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mów jak to na IEM są same gimbusy i grubasy które życia nie mają poza komputerem i miej ból dupy gdy ktos zaczyna gadać o kibolach na meczach którzy napadają kibiców bo z innego klubu lub dewastują stadiony  :D Hipokryzja

Jak ty mnie wkurwiasz człowieku, gdybyś nie pisał nic o kibicach to ja bym nie pisał nic o IEM, no k***a rozumiesz to już czy nadal nie?

To zależy jaką masz interpretację słowa "kibic". Rozumiem, że zwykła osoba na meczu, nie jestem kibicem. 

Jakbyś nie był debilem, to wiedziałbyś o jakich kibolach on mówi. Rozpierdalanie stadionów i burde to fikcja. Oczywiście fotomontaż.

Prawdziwi kibice. Pewnie sami prawnicy i lekarze.

Musiałem stronę odświeżyć, ponieważ moje ip nie jest na whitelist.

Widzisz, kolejny raz pierdolisz o czymś o czym nie masz pojęcia.

Gdybyś ty nie był debilem to byś się tu nie udzielał. 

Po pierwsze, nie dzieje się to na stadionie.

Po drugie to Kraków, a to nie byli kibole lecz inna "organizacja". Kibicami byli zaatakowani.

­

Inna organizacja? Czyli kibice. Co z tego, że poza stadionem? Przecież swój klub wspierasz poza nim. Co z tego, że Kraków?

Podaj obszar do którego można mówić o kibicach. Widzisz fajnie się uogólnia. Widząc 1 kibole mam prawo powiedzieć, że wszyscy to zjeby.

Robisz to w ten sam sposó, więc nie wiem po c**j dalej to ciągniesz. Są osoby, które robią zadymy, obrażają innych. Są osoby, które mecz oglądają. Nie powiesz mi chyba, że każdy mecz, nawet w lidze wioskowej jest zawsze pełen kultury.

Jednakże nie chce mi się dalej odpisywać, bo ta konwersacja to w sumie "bo tak" bo nie" Zarzucasz komuś brak argumentacji, sam jej nie posiadasz. Nie tędy droga.

Tak kolego. Masz rację. Najlepiej na koniec napisz jeszcze, że jestem idiotą, bo do tego większość twoich wypowiedzi się w sumie ogranicza.

Inna organizacja to nie kibice, wyżej ci wyjaśniłem co oni robią.

­

Zacznijmy od tego że o kibolach zaczalem gadać wtedy gdy sam lub z kolegą(juz nie pamiętam dokladniej) zaczales sie smiać jaki to IEM jest imprezą dla gimbusów bez zycia a teraz od 3 dni masz ból dupy bo wtedy napisałem Ci o tych twoich kibolach :D Jak Cie nie interesował IEM to po kiedo chooya wbijales do dyskusji i gadałes jakie to spierdoliny życiowe na to chodzą ? Ja Ci nie wjeżdzalem pierwszy do twoich wypocin i nie obrazalem kibiców czy kiboli. No ale jak widać nie rozumiesz

Nie, nie, nie. Znowu piszesz farmazony i przekręcasz lub nawet nie pamiętasz co pisałeś :)

Dołączyłem do tej waszej konwersacji dopiero jak zacząłeś pisać o kibicach.

­

No to moze tak było,ale jedno jest pewne. To nie ja zaczalem gadać o kibicach i kibolach tylko tamten drugi ziomek zaczał wjeżdzać na ludzi na IEM i sie przyłaczyłes do niego gdy ja mu odpisałem o kibicach. I po co sie tak bulwersujesz z tego powodu ?

"To nie ja zaczalem gadac o kibicach i kibolach... przylaczyles sie do niego gdy ja mu odpisalem o kibicach" Czytasz to co piszesz?

To dlaczego ty się bulwersujesz z powodu tego co ja pisze o IEM?

­

Chodzi o to że gdy on wjechał na IEM to ja wjechałem mu na kibiców i kiboli po czym widząc to przylączyłes sie do niego bo nie mogles zniesc tego że ktos ma chyba inne zdanie na temat kibiców i kiboli :D Ja ? Ja sie nie bulwersuje,mnie poprostu zadziwia to jak bronisz tego co piszesz. '' Dyskutowalem '' z kims innym gdy ty sie wpierredoliłes do rozmowy która nie dotyczyla Ciebie

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jeśli oboje macie częściową rację?

Jeśli typ przestanie pisać farmazony na temat kibiców to ja nie odzywam się na temat IEM :)

Już na początku to pisałem. Na pewno mamy częściowo racje jeśli popatrzymy na to co się działo kilkanaście lat temu na stadionach gdy nie było monitoringu.

@TuFu x33 Wjechałeś na kibiców więc zaczęło mnie to dotyczyć.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Jeśli typ przestanie pisać farmazony na temat kibiców to ja nie odzywam się na temat IEM :)

Już na początku to pisałem. Na pewno mamy częściowo racje jeśli popatrzymy na to co się działo kilkanaście lat temu na stadionach gdy nie było monitoringu.

­

Rzecz w tym że ja 2 dni temu przestałem o tym pisać lecz gdy ja pisze cos o IEM to ty sam do tego wracasz i nie dajesz mi wyboru  xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

­

Rzecz w tym że ja 2 dni temu przestałem o tym pisać lecz gdy ja pisze cos o IEM to ty sam do tego wracasz i nie dajesz mi wyboru  xD

Ty jesteś jakiś niedorobiony czy co?

-Napisano wczoraj o 22 godzinie. Po tym zacząłem się tutaj udzielać, czyli tak samo jak w statusie.

Dlaczego syf? Bo gimbaza? Równie dobrze mogą sie smiać z pilki nożnej bo kibole.

Coś szybko ci te 2 dni zleciały.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

­

-Napisano wczoraj o 22 godzinie. Po tym zacząłem się tutaj udzielać, czyli tak samo jak w statusie.

Dlaczego syf? Bo gimbaza? Równie dobrze mogą sie smiać z pilki nożnej bo kibole.

­

No db może tutaj mnie masz,ale jak widze takie uzasadnienia typu '' syf bo gimbaza '' to co mam takiemu odpisać ? :D Przykladów jest mnóstwo ale chyba żaden nie boli was tak jak ten z piłką

''K***a po c**j ciągle porównujesz tych gimbusów z IEM do kiboli jak i piłki nożnej?

Zbiór pryszczatych gimbusów bez życia i kolegów co wymyślają sobie, że granie na komputerze to sport. Przekręty tam lecą większe niż w Lidze włoskiej kuhwa.''

Zamiast wjeżdzać z takim bólem dupska mogłes napisac normalnie co Ci sie w tym nie podoba

79160594027661829163.png

Opublikowano

­

­

No db może tutaj mnie masz,ale jak widze takie uzasadnienia typu '' syf bo gimbaza '' to co mam takiemu odpisać ? :D Przykladów jest mnóstwo ale chyba żaden nie boli was tak jak ten z piłką

A może napiszesz, że gimbaza nie robi tam syfu? Byłem raz na tym IEM, a ostatnio raz to chyba na PGA i stwierdzam, że na serio syf.

Nom, pojechałem tam ładnie(co dałeś cytat) ale tylko dlatego, że zacząłeś pisać wcześniej o tym w statusie. Tak to bym jakoś inaczej to napisał.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

­

­

A może napiszesz, że gimbaza nie robi tam syfu? Byłem raz na tym IEM, a ostatnio raz to chyba na PGA i stwierdzam, że na serio syf.

­

Syf zostaje po każdej takiej imprezie ale nie spotkałem sie jeszcze z tym że komus wjebali bo kibicował Fnatic a z tylu siedzieli kibice Virtus pro,nie spotkalem sie też z tym żeby ktos krzesla w spodku wyrywał bo jego druzyna przegrała. Nie powiesz mi chyba że nie jest tak że w wielu przypadkach na meczu jakbym kibicował 1 drużynie a za mna by siedzieli kibice drugiej to bardzo prawdopodobne że by sie to wpierdolem skonczyło bo tak :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tak jak myślałem SKT T1 bez godnego rywala, może gdyby H2K zamiast Fnatic pojechało.. :)

Akurat Fnatic zagrało o wiele lepiej niż grają obecnie w LCS'ach więc nie ma na co narzekać. H2K obecnie bez Forg1vena byłoby słabsze. 

Szkoda mi tych cebulaczków bez kultury, żałośnie było słuchać gwizdów do zwycięzców CS'a. Ten kraj, taki piękny.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

­

­

­

Syf zostaje po każdej takiej imprezie ale nie spotkałem sie jeszcze z tym że komus wjebali bo kibicował Fnatic a z tylu siedzieli kibice Virtus pro,nie spotkalem sie też z tym żeby ktos krzesla w spodku wyrywał bo jego druzyna przegrała. Nie powiesz mi chyba że nie jest tak że w wielu przypadkach na meczu jakbym kibicował 1 drużynie a za mna by siedzieli kibice drugiej to bardzo prawdopodobne że by sie to wpierdolem skonczyło bo tak :D

Dlatego nigdy na meczach tak nie było i tak nie ma, że kibice przeciwnych drużyn siedzą na tych samych trybunach, chyba, że to zgoda jak np w ostanim meczy Lech-Cracovia.

I jak tak popatrzysz to od kilku lat nie ma już tego, że burdy na stadionach. Kiedyś tak, teraz już nie.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

­

­

­

Dlatego nigdy na meczach tak nie było i tak nie ma, że kibice przeciwnych drużyn siedzą na tych samych trybunach, chyba, że to zgoda jak np w ostanim meczy Lech-Cracovia.

I jak tak popatrzysz to od kilku lat nie ma już tego, że burdy na stadionach. Kiedyś tak, teraz już nie.

­

No db,może teraz nie ma. Ale nie musi to też być na stadionie bo może to być po za nim,raz kolege napadali bo mial bluze ze swojego klubu ale trafił na wmiare ogarniętych ludzi bo skonczyło sie na tym że nie dostał wpierredolu bo 16 lat mial a tamci kolo 25 i zabrali mu tylko bluze(szacun).

79160594027661829163.png

Opublikowano

Chyba 2 lata temu to samo zrobiła Wisła na meczu z Lechem. Nie dziwie się skoro w niższych ligach ochrona to też debile tak samo jak ci którzy to zniszczyli.

Zniszczyli toalety i to jest porażka jak takie coś zrobią.

Jeszcze 3 posty musze se tutaj nabić heheszki, podtrzymajcie jeszcze ten temat.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Chyba 2 lata temu to samo zrobiła Wisła na meczu z Lechem. Nie dziwie się skoro w niższych ligach ochrona to też debile tak samo jak ci którzy to zniszczyli.

­

I o takich mi chodziło,bo nie powiesz mi chyba że normalny ''kibic'' tak dopinguje swoją drużyne

79160594027661829163.png

Opublikowano

­

I o takich mi chodziło,bo nie powiesz mi chyba że normalny ''kibic'' tak dopinguje swoją drużyne

Nwm, nie obchodzą mnie kibice. Wbiłem tutaj nabić tylko posty xdd

Od wczoraj najebałem tutaj chyba 20

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Nie zmieniaj tematu :makka:

Jeszcz 2 posty.

No według mnie co ci rozwalają kible itd są idiotami i to nie są normalni kibice bo oni nie jeżdżą na wyjazdy :) Ale dziwne, że twojemu koledze zabrali bluze jeśli chodził w niej po swoim mieście, chyba, że jest tak mądry i wybrał się w niej do innego miasta gdzie tej drużyny się nie lubi :)

tak samo jak idiotami są ci co wychodzą z meczu na takim IEM bo virtusi przegrali heheszki

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Jeszcz 2 posty.

No według mnie co ci rozwalają kible itd są idiotami tak samo jak ci co wychodzą z meczu na takim IEM bo virtusi przegrali i to nie są normalni kibice nie jeżdżą na wyjazdy

­

No i o to mi chodziło. Nie porównywać każdego na IEM mówiac że jest gimbusem bo jedzie na IEM to tak samo nie trzbea porównywac każdego kibica do kibola.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jeszcz 2 posty.

No według mnie co ci rozwalają kible itd są idiotami tak samo jak ci co wychodzą z meczu na takim IEM bo virtusi przegrali i to nie są normalni kibice nie jeżdżą na wyjazdy

­

No i o to mi chodziło. Nie porównywać każdego na IEM mówiac że jest gimbusem bo jedzie na IEM to tak samo nie trzbea porównywac każdego kibica do kibola.

Dobra, więc nadszedł czas na ostatniego posta - 1300. Chyba 25 jak podlicze wszystkie w tym temacie więc ładnie naspamowałem i zmykam do innego tematu :)

Podsumujmy, na IEM są karakany typu tego małego gimbuska co wyzywa grubasa a reszta karakanów się z tego śmieje. Nie wszyscy oczywiście.

Na meczach są karakany co psują kible. Nie wszyscy oczywiście.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Jeszcz 2 posty.

­

Dobra, więc nadszedł czas na ostatniego posta - 1300. Chyba 25 jak podlicze wszystkie w tym temacie więc ładnie naspamowałem i zmykam do innego tematu :)

Podsumujmy, na IEM są karakany typu tego małego gimbuska co wyzywa grubasa a reszta karakanów się z tego śmieje. Nie wszyscy oczywiście.

Na meczach są karakany co psują kible. Nie wszyscy oczywiście.

­

No tak to wygląda,koniec :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Zapraszam do tematów z uchodźcami.

@AntyWarn

Większość kibiców to ćwierćmózgi, które tylko drą ryja i dewastują wszystko. Edukacja na poziomie podstawowym niepełnym.

Na IEM byłem w zeszłym roku. Niestety anomalia przegrywów sięgała zenitu. Pełno gimbów, zerowy poziom. To też zdecydowało o rezygnacji z IEM 2k16.

Koniec

Opublikowano

Zapraszam do tematów z uchodźcami.

@AntyWarn

Większość kibiców to ćwierćmózgi, które tylko drą ryja i dewastują wszystko. Edukacja na poziomie podstawowym niepełnym.

Na IEM byłem w zeszłym roku. Niestety anomalia przegrywów sięgała zenitu. Pełno gimbów, zerowy poziom. To też zdecydowało o rezygnacji z IEM 2k16.

Koniec

Już lecę bo widzę, że temat z kibicami można tam też zastosować.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

jest pseudokibic zwany również kibolem jak i jest kibic, jest również esport którego nie należy porównywać do sportu, bo to jest błąd logiczny.

Wracając do głownego tematu, czy ktoś z użytkowników tego forum, pojechał na IEM aby spotkać się z swoim ulubionym jutuberem? Chciałbym się dowiedzieć czy udało wam się go spotkać i jak się z tym czujecie.

Opublikowano

jest pseudokibic zwany również kibolem jak i jest kibic, jest również esport którego nie należy porównywać do sportu, bo to jest błąd logiczny.

Wracając do głownego tematu, czy ktoś z użytkowników tego forum, pojechał na IEM aby spotkać się z swoim ulubionym jutuberem? Chciałbym się dowiedzieć czy udało wam się go spotkać i jak się z tym czujecie.

Zdjęcie sobie chciałem zrobić z Disem czy Nervarienem ale jednak trudno dosc było to sb odpuscilem,zdjęc prawie nie mam bo nie chcialo mi sie robić ale za rok sb porobie :D

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...