Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blad przy wczodzeniu na serwer - Internal Exception.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , Mam pewny problem przy wchodzeniu na serwer wyskakuje mi taki błąd nie wiem z czym to związane może z moim serwerem lub minecraft'em wyskakuje mi taki błąd: Internal Exception: io.netty.handler.codec.DecoderException:java.io.IOException: The recevied string length is longer than maximum allowed (20 > 16) . Dzieki z góry . :D

Opublikowano

Twój nick nie może posiadać więcej niż 16 liter. Użyj translatora następnym razem jeśli nie rozumiesz albo poproś kogoś kto zna ten język o przetłumaczenie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Za długi nick. ANGIELSKIIIII!?!?

Najpierw sam się naucz xD Gdzie ty w tym komunikacie widzisz coś o nicku?

Tego typu komunikaty wyskakują gdy serwer wyśle gdzieś w scoreboardzie więcej niż 16 znaków. Administrator serwera musi wywalić wadliwy plugin lub poprawić jego konfigurację. (często FunnyGuilds powoduje takie problemy)

Opublikowano

Za długi nick. ANGIELSKIIIII!?!?

Najpierw sam się naucz xD Gdzie ty w tym komunikacie widzisz coś o nicku?

Tego typu komunikaty wyskakują gdy serwer wyśle gdzieś w scoreboardzie więcej niż 16 znaków. Administrator serwera musi wywalić wadliwy plugin lub poprawić jego konfigurację. (często FunnyGuilds powoduje takie problemy)

A konkretniej oznacza to, że w jakimś pakiecie tekst jest dłuższy niż dozwolone dla niego maksimum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...