Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge orac noobow na normalach

AlreadyTakenNam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na main koncie gralem z noobami gold+ i fajnie sie robilo xx/x/xx, a teraz ciezko mi cokolwiek ugrac(Nie zebym feedowal czy cos), bo caly czas gram na ludzi z diamentu+. Zdarzaja sie master tiery, ale to raz na 20 gier. Narazie jestem unrankedem, ale mialem wysoka platyne (stary main). Rozjebalem system rito? A moze rushowac te 16 postaci i grac ranki?:D

Opublikowano

Też tak miałem tylko, że u mnie w teamie 2-3 diamentowe ramki i gorzej jak silver :) Musiałem sobie nowe konto ogarnać, żeby jeszcze raz ranki zagrać.

...................\/...................

Opublikowano

Też tak miałem tylko, że u mnie w teamie 2-3 diamentowe ramki i gorzej jak silver :) Musiałem sobie nowe konto ogarnać, żeby jeszcze raz ranki zagrać.

Mowie tutaj o normalach

Na normalach także miałem na myśli a to co napisałem to ostrzeżenie, znajdź sobie 2-3 osoby bo solo yolo to nie warto. :)

Opublikowano

Może masz po prostu wysokie mmr? Nie wiem czy jesteś tego świadom ale na normalach istnieje oddzielne mmr, wydaje mi się iż jest liczone w troszkę inny sposób. Po prostu dobrze musiało Ci iść na normalach skoro dostajesz teraz lepszych ludzi. To nie musi być kwestia twoich umiejętności ale grając z lepszymi masz szansę na poprawienie swojej gry.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...