Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Specjalne ogłoszenie podczas Winter Championship

Gość Piotrunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EgJaXdW.jpg

Coś czai się w kącie tawerny. Czy jesteście wystarczająco odważni, aby sprawdzić, co to? Nie obawiajcie się - nie zostaniecie sami! Ben Brode (nasz główny projektant) wraz z Yong Woo (starszy producent) rozpoczną weekendowe mistrzostwa Americas Winter Championship od ogłoszenia, co nowego pojawi się w Hearthstone.

Oglądajcie stream na żywo na Twitch 11 marca o 19:00 czasu polskiego i sprawdźcie co kryje się w zakamarkach tawerny. Aby otrzymać dodatkowe informacje o turnieju Hearthstone Winter Championships, zajrzyjcie na tę stronę (http://eu.battle.net/hearthstone/pl/blog/20054320/watch-the-hearthstone-winter-championships-3-1-2016) i dowiedzcie się więcej.

Aby nie przegapić niespodzianki, upewnijcie się że śledzicie kanał twitch.tv/PlayHearthstone dzięki czemu otrzymacie powiadomienie kiedy tylko rozpoczniemy stream. Do zobaczenia!

Źródło: http://eu.battle.net/hearthstone/pl/blog/20056488

Co o tym sądzicie? Ja myślę, że 11 marca zobaczymy zapowiedź nowego dodatku. Podobnie było z TGT (News na stronie -> ujawnienie na twitch.tv)

Opublikowano

Jak będziemy oglądać to coś dostaniemy czy źle zrozumiałem? Coś jak esl w CS'ie i skrzynki ? :P

Opublikowano

Jak będziemy oglądać to coś dostaniemy czy źle zrozumiałem? Coś jak esl w CS'ie i skrzynki ? :P

Nie. Nie będzie żadnych dropów, czy coś w ten deseń. To będzie zwykły stream informacyjny.

Opublikowano

To chyba pewne, że stream będzie o nowym dodatku i trybie ;d

Krążą plotki, że nowy dodatek ma mieć coś wspólnego ze Starymi Bogami z WoW'a :)

Ile tym prawdy to nie wiem, ale boskie karty by były :D

giphy.gif

Opublikowano

Krążą plotki, że nowy dodatek ma mieć coś wspólnego ze Starymi Bogami z WoW'a :)

Jest duża szansa.

Wkrótce po informacji o nadchodzącym ogłoszeniu Blizzard podmienił karty w karuzeli na głównej stronie Hearthstone. Taki sam manewr miał miejsce przed zapowiedzią Czarnej Góry – zmieniono standardowe karty na te związane z Czarną Górą.

Tym razem nowe karty w karuzeli to: Beztwarzowy manipulator, Przywódczyni kultu, Ogniki błędniki, Uderzenie umysłu i Postrach pustki.

starzy-bogowie-karuzela-1024x441.jpg

Motywem łączącym te karty są właśnie Starzy Bogowie.

Źródło: HSArena

Opublikowano

Szanse na taki dodatek są ogromne. :D

Opublikowano

Szanse na taki dodatek są ogromne. :D

Nvm zły filmik 

W każdym razie masz rację prawdopodobnie będzie taka tematyka

WhatShouldIDo.png

Opublikowano

4F5IRoy.jpg

"Whispers of the old gods"? Czyzby taką nazwe nosil nastepny dodatek? Wszystko na to wskazuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...