Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką postać wybrać na pvp?

Qonto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką postać wybrać do full pvp lvle 98+  Sura BM , Likan czy Szaman Leczenie. Dodam ze nie jestem przekonany co do Likana ale proszę o wasze rady :) gram na PL

Opublikowano

dla mnie zawsze kozak do pvp był WP, jego rozpro gasi wszystko ze skilami na P no i calkiem dobre dmg ma przy dobrym wybonowaniu eq

Opublikowano

No dobra ej a mam pytanie jeszcze dotyczące alchemi można przykładowo legendarna alchemie wyrzucić na ziemie albo dac na handel ???

Opublikowano

Wg mnie to ja polecam BM'a jego ochronka kosi wszystko. Jedynie może go zgasić WP lecz jak nie siądzie rozpro to leży. A nawet jak siądzie rozpro to dobry BM może i tak wygrać jeżeli nie da się złapać pod hity.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiście polecam Sure (WP/BM). 
Kiedy zrobisz Sure pod magie nie ma na ciebie mocnych. (historia z życia :p)
Myślę, że każda postać dobrze zrobiona (eq/punkty) jest bardzo dobra do PvP. 
Właściwie wybór postaci zależy w dużej części do ciebie, ponieważ to ty musisz wybrać postać w której sie najlepiej czujesz i w której masz opanowane wszystkie umiejętności (potrafisz ich umiejętnie używać).

Opublikowano

Na PL? Mental... jeśli masz pvp z (dobrym)WP nawet nie odpalaj silnego bo albo ci zgasi albo zje cie przeszywka, ale duchowe? wystarczy trafic jak juz trafisz to zeden BM, WP, healer czy kto tam jeszcze nie ma szans ;] a jeśli wbijesz 90+ sam na pewno trafisz :)

Opublikowano

No dobra ej a mam pytanie jeszcze dotyczące alchemi można przykładowo legendarna alchemie wyrzucić na ziemie albo dac na handel ???

Tak - Alchemie antyczna i legendarna mozna przekazac przez handel oraz tobolek.

Polecam Hellera i likana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...