Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do formy

SearsWesalDeath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, w jaki sposob wrócić do formy po ok 7-8mieś przerwy? Niegdyś miałem rangę tzw. "orzełek" teraz gram na takim poziomie jakbym zaczynał, może pare hs trafię natomiast to jest 1% z moich możliwości. Myślę, że na początek ustawie sobie jakiś celownik, myszkę oraz ust. skakania pod scroll , zastanawiam się nad ściągnięciem różnych map treningowych i pogrania na dm. Czy może w inny sposob? ogolnie większość granatów zapomniałem  i zapewne też się dużo rzeczy pozmieniało. Ktoś coś doradzi?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Uproszczone i DM
Uproszczone dla ogarnięcia sobie spotów, granatów itp, a Dm dla samego skilla.
Ustawienie dobrej rozdzielczości też pomoże :)

banner.jpg

Opublikowano

Odpalasz mapke stawiasz boty, ćwiczysz sobie granaty.

A tak to aim mapy, arenki i najlepsze na rozgrzewke DM-y

Opublikowano

Graj turniejowe, jeżeli nie zależy Ci czy spadniesz czy nie to właśnie poświęć jak najwięcej czasu na mm'ach, jak zależy na tej randze to graj na smurfie. Pozwoli Ci to spędzić dużą ilość czasu w "normalnej" rozgrywce, na nowo się do niej przyzwyczaisz z biegiem czasu przypomni Ci się parę rzeczy i wrócisz do formy, jak z jazdą na rowerze. Wyżej wymienione sposoby typu aim mapy itp są po to by obecnego skilla poprawić a Ty musisz nabrać na nowo rozegrania i przyzwyczajenia się do gry, po paru dniach takiej gry możesz zajrzeć na aimmapy etc.

Opublikowano

Uproszczone i DM

Uproszczone? lol, przecież wystarczy odpalić mapę za pomocą konsoli z poziomu menu, wgrać jakiś config i wtedy sobie ogarnia granaty + jest pełno poradników.

Polecam uproszczone i zamiast dm więcej czasu na aim mapach. 

Więcej dma, a nie aim map. DM jest bardziej wydajniejszy, można się bardziej wczuć, jak podczas meczu.

Graj turniejowe, jeżeli nie zależy Ci czy spadniesz czy nie to właśnie poświęć jak najwięcej czasu na mm'ach, jak zależy na tej randze to graj na smurfie. Pozwoli Ci to spędzić dużą ilość czasu w "normalnej" rozgrywce, na nowo się do niej przyzwyczaisz z biegiem czasu przypomni Ci się parę rzeczy i wrócisz do formy, jak z jazdą na rowerze. Wyżej wymienione sposoby typu aim mapy itp są po to by obecnego skilla poprawić a Ty musisz nabrać na nowo rozegrania i przyzwyczajenia się do gry, po paru dniach takiej gry możesz zajrzeć na aimmapy etc.

Skoro grał kiedyś, to wystarczy mu tydzień dm'a i sobie przypomni grę, a mmy to stara czasu :)

Opublikowano

Uproszczone i DM

Uproszczone? lol, przecież wystarczy odpalić mapę za pomocą konsoli z poziomu menu, wgrać jakiś config i wtedy sobie ogarnia granaty + jest pełno poradników.

Booże...

Ale po co ma uczyć się smoków których nie będzie umiał szybko rzucać na potrzebe gry? 

banner.jpg

Opublikowano

Uproszczone i DM

Booże...

Ale po co ma uczyć się smoków których nie będzie umiał szybko rzucać na potrzebe gry?

Sam pisałeś - "Uproszczone dla ogarnięcia sobie spotów, granatów itp, a Dm dla samego skilla."

Opublikowano

Wez sobie swoj stary config albo zrob nowy pod siebie i graj na nim a nie ze zmieniasz co chwile ustawienia. Dm uproszczone i turnieje. To samo przechodzilem. Graj poprostu a potem trenuj

Opublikowano

DM to strata czasu. Ćwiczysz jedynie refleks chowania się po zrespieniu, a przekłada to się na kampienie. Osobiście polecam Ci mecze społecznościowe, gdzie analizujesz swoje błędy po każdej rundzie i wynosisz z tego wnioski. Oczywiście nie odradzam zrezygnowania całkowicie z DM, lecz używaj tego typu rozgrywki tylko do rogrzewki.

Jeżeli zapomniałeś granaty i taktyki, na internecie znajdziesz dużo poradników, które są w miare pomocne. Pamiętaj, że grając MM współpracuj z zespołem, nawet jak grasz randomowy mecz z ruskami.

1980497.jpeg
Opublikowano

DM to strata czasu. Ćwiczysz jedynie refleks chowania się po zrespieniu, a przekłada to się na kampienie. Osobiście polecam Ci mecze społecznościowe, gdzie analizujesz swoje błędy po każdej rundzie i wynosisz z tego wnioski. Oczywiście nie odradzam zrezygnowania całkowicie z DM, lecz używaj tego typu rozgrywki tylko do rogrzewki.

Jeżeli zapomniałeś granaty i taktyki, na internecie znajdziesz dużo poradników, które są w miare pomocne. Pamiętaj, że grając MM współpracuj z zespołem, nawet jak grasz randomowy mecz z ruskami.

Albo niech gra uproszczone. Tam ma tą kamere po śmierci to zobaczy co źle zrobił. Na sam początek najlepiej grać jakieś zombie itp zeby sie przyzwyczaic do gry

Opublikowano

Ja bym z kolei polecił wyścig zbrojeń i demolkę na początek. Przypomnij sobie jak strzela się wszystkimi brońmi po kolei a potem wdrąż to w życie i idź na uproszczony.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...