Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dołączeniem do Faceit

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wbiłem to 5 wygranych i pokazały mi się turnieje faceit.

Jak chcę dołączyć do turnieju gdzie są miejsca, mam wymagany lvl i są nonpremium i klikam as solo i następnie klikam FOLLOW i nie moge pokazuje się czerwone kółko z przekreśleniem jak dołączyć do tego? :D

Opublikowano

Omg kolejny.. Sam możesz dołączyć godzinę przed startem meczu natomiast ogólnie możesz Dołączyć z 4 innymi graczami. Regulamin czytajcie a nie takie głupie pytania.

Opublikowano

Omg kolejny.. Sam możesz dołączyć godzinę przed startem meczu natomiast ogólnie możesz Dołączyć z 4 innymi graczami. Regulamin czytajcie a nie takie głupie pytania.

A okej, wybacz mój błąd dzięki za uświadomienie :)

A propo faceita . grają tam jakieś silvery . goldy ? Czy tylko takie od kałacha w górę ?

Grają.

Opublikowano

A propo faceita . grają tam jakieś silvery . goldy ? Czy tylko takie od kałacha w górę ?

Zależy jakie masz ELO (osoba z premium może ci je podać).

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanie jak dołączyłem do turnieju i pisze w moim profilu "twoje turnieje" i nazwa turnieju i jak mam dołączyć, kiedy się to gra? Bo nie pokazało mi się nic w sensie "dołącz do gry"

Ogólnie dopiero zaczynam grać na Faceicie więc sporo jeszcze nwm...

Opublikowano

Zależy jakie masz ELO (osoba z premium może ci je podać).

sory ze tak tutaj pytam ale nie chce zakładać nowego posta , .

czyli ze jak jeszcze nie grałem to na początku dobiera rózne rangi zeby sprawdzić poziom jak na turniejowych czy te elo od zera leci i gram z silverami?

Opublikowano

@grzeche jak rozpocznie się turniej a ty będziesz na stronie to powinieneś zauważyć ogromny przycisk play

HMM dziwne mam to jako turniej, w którym uczestniczyłem, a nie dodało mnie do teamu nigdzie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...