Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl Okradli Konto

adrianus123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi,

Okradli mi konto na Polskim serwerze wraz z EQ  a na mailu miałem cały czas dostęp i tego nie widziałem ... 

Mail był zmieniony na koncie około 1.5 miecha temu, jest jeszcze sens pisać do supportu ? czy do jakiegoś xxx czasu można takie rzeczy zgłaszać ?

Opublikowano

możesz zgłosić nie zaszkodzi spróbować opisz co i jak umieść zdjęcia że masz zmieniony email opisz to i owo o swoim problemie może coś zaradzą tak samo sprawdź kompa czy nie masz złośliwego oprogramowania w postaci Keylogerra, może wtedy złapałeś albo jakiś magik poznał zaklęcie i zmienił wszystko.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Czytaj regulamin polskiego metina.Maja paragrafy,ze nie odzyskują skradzionych kont i przedmiotow.Wiec mozesz im skoczyc.Odpisza ci tylko zebys przeskanowal kompa przed wirusami i sprawdzil firewolla.Jak gra jest warta swieczki idz na psiarnie.Poza tym napisz do mnie na pw mam dla pana tez druga opcje

/niereg. sygna

Opublikowano

Czytaj regulamin polskiego metina.Maja paragrafy,ze nie odzyskują skradzionych kont i przedmiotow.Wiec mozesz im skoczyc.Odpisza ci tylko zebys przeskanowal kompa przed wirusami i sprawdzil firewolla.Jak gra jest warta swieczki idz na psiarnie.Poza tym napisz do mnie na pw mam dla pana tez druga opcje

Na supporcie widziałem opcje : ,,skradzione EQ/konta'' tak więc myślałem że coś się zmieniło ( Kiedyś wiem że nie pomagali ). 

Co do wartości konta to około 250/300zł było warte tak więc myślę że z policją nie ma sensu. 

Opublikowano

Na supporcie widziałem opcje : ,,skradzione EQ/konta'' tak więc myślałem że coś się zmieniło ( Kiedyś wiem że nie pomagali ). 

Co do wartości konta to około 250/300zł było warte tak więc myślę że z policją nie ma sensu. 

Jeśli nie jesteś pełnoletni to nie ma sensu isc na policje bo beda ciagac twoich rodzicow, a jesli jestes to co Ci szkodzi isc zlozyc zeznania raz i czekac? Jednego oszusta mniej jak znajda ;)

Opublikowano

Jeśli nie jesteś pełnoletni to nie ma sensu isc na policje bo beda ciagac twoich rodzicow, a jesli jestes to co Ci szkodzi isc zlozyc zeznania raz i czekac? Jednego oszusta mniej jak znajda ;)

Jestem pełnoletni lecz na jakiej zasadzie to później działa ?

Jeżeli doszliby do niego musiałby oddać wartość konta/konto czy byłyby potrzebne jakieś rozprawy w sądzie ? 

Opublikowano

ja mialem podobna sprawe dotyczaca allegro, dziala to na takiej zasadzie ze oni sprawdzaja logi logowan na poczte, jesli ktores nie jest z twojego komputera, urzadzenia mobilnego to szukaja, nie wiem na jakiej zasadzie by to dzialo w kradziezy konta internetowego bo akurat z tym nie mialem doczynienia, ale material dowodowy zbiera policja, pozniej by musial oddac rownowartosc konta ew dodatkowo jakies odszkodowanie 

Opublikowano

Nie ustawia się takich samych passów do kont na privach i globalach  :)

Jak wiadomo dużo serwerów loguje się tymi passami na konta graczy na innych serwerach.

Opublikowano

Kradzieże możesz zgłaszać do 2tyg. od dokonania kradzieży, spóźniłeś się

strawhat___udyr_by_strawhatmakesmagic-d9

######################################################

CHLNGR JUNGLE EUW

Opublikowano

C***a się znasz, normalnie odzyskują skradziony ekwipunek, wystarczy że napisze się x dni po kradzieży a nie po przedawnieniu

­

Opublikowano

Kradzieże możesz zgłaszać do 2tyg. od dokonania kradzieży, spóźniłeś się

@1361622928-U485574.pngcordiaL  jest gdzieś to napisane u nich ? Poprosiłbym link. 

Tak mnie kiedyś na e-mail na ticket odpisali, że po dwóch tygodniach mogę sobie jedynie od nowa pograć, a oni mi dadzą pd na 3h. :P

strawhat___udyr_by_strawhatmakesmagic-d9

######################################################

CHLNGR JUNGLE EUW

Opublikowano

C***a się znasz, normalnie odzyskują skradziony ekwipunek, wystarczy że napisze się x dni po kradzieży a nie po przedawnieniu

­

Ja napisałem po dwóch dniach od kradzieży po utracie 92 poziomu wraz z eq i jaką odpowiedź dostałem? "Nie możemy Panu pomóc bla bla bla". Dochodziłem się z nimi blisko miesiąc a oni i tak zarzucali mi, że mogłem sprzedać konto i teraz chce je odzyskać i tego typu rzeczy. Nie wiem dokładnie jak teraz GF działa ale ja nie mogłem nic zrobić i 4 lata mojej gry poszło się yebać.

Opublikowano

­

Ja napisałem po dwóch dniach od kradzieży po utracie 92 poziomu wraz z eq i jaką odpowiedź dostałem? "Nie możemy Panu pomóc bla bla bla". Dochodziłem się z nimi blisko miesiąc a oni i tak zarzucali mi, że mogłem sprzedać konto i teraz chce je odzyskać i tego typu rzeczy. Nie wiem dokładnie jak teraz GF działa ale ja nie mogłem nic zrobić i 4 lata mojej gry poszło się yebać.

@lacioszek997 a dawno temu to było ?

Opublikowano

Jak wiadomo support metina raczej nie jest przychylny graczom ale musze powiedziec , ze da sie oddzyskac konto jesli faktycznie bylo twoje. Support bedzie wymagal szzegolowych danych ale jest  szansa na oddzsyanie (choc pewnie juz pustego ) konta 

Wiem z doswiadczenia, kupowalem postaci za yangi  mialem zmieniony mail a wlasciciel i tak po jakims czasie oddzyskal

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...