Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coraz gorsza gra

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam nielada problem bo mój 3 letni staż w tą gre na uja sie zdał.Na plat elo gdzie zawsze wszystko bylo normalne, nagle staje się koszmarem. Wszystkie gry wygrywałem,nawet te słabe z mojej strony dopóki nie dostałem unlucky serii z kretynami jeb..nymi i odtad sie zaczal lose streak. Wywalilo mnie 2 dywizje w dol (wszystko przegrane) i teraz nic ale to nic nie moge zrobic mimo wszelkich chęci.Im wiecej sie staram tym wiekszy wpier..ol dostaje moja druzyna. Teraz nawet takie unskille mnie counterjunglują i mam wrażenie że gram jak gówno jak wcześniej gralem z normalnymi graczami nie było czegos takiego.Zwalam wine po części na sprzęt bo moja klawiatura już nie wyrabia i nie wchodzi combo a sam deathadder jest wygodny. Jak taki cyrk przerwać? Odczuwam już niechęć do ligi ze względu na community (EUNE) i to że w tej "darmowej" grze każdy kretyn może stworzyć konto i grać. Jakieś sugestie jak powrocic do formy?

Opublikowano

W każdej dywizji są gówna

A ja polecam Ci grać po prostu w 3 / 4 z kumplami, bo myślę, że to najlepszy sposób na przyjemne granie, a przynajmniej ja tak sobie pykam i wygrywamy  ^^

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Czuje sie jakbym widzial swoj opis. Tez siedzialem w platynie (na poczatku wysokiej), potem dostalem ~25 porazek pod rzad na twarz. Od tego czasu nie potrafilem grac, za kazdym razem mialem chec strollowania gierki itp. Skonczylo sie na sprzedaniu konta i wymazaniu z pamieci lige legend :l

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Solo teraz bardzo ciężko się gra odkąd wprowadzili możliwość grania w 5/4/3. Graj z kolegami, a jeśli żaden z twoich znajomych nie gra wgl./ nie gra na twoim poziomie, szukaj ludzi w grach. Nie jest trudno znaleźć ogarniającego gracza w przegranych gierkach. Nie każdy jest idiotą :D Odkąd znajomi grają tylko w weekendy ja też z nimi gram tylko w weekendy bo szkoda mi nerwów na graczy z mojej dywizji, którzy powinni znaleźć sie w brązie. Nie mam potrzeby "tryhardowania" bo i tak wiem, że nie będę w to zawodowo grał xD

Opublikowano

Remedium ? odpóść rankedy. Wbij sobie przed końcem sezonu żeby cię wrzuciło do ligii i nie graj rankedów bo to szkoda nerwów. Ewentulnie ze znajomymi ale to i tak w przypadku wyrównanej gry nawet jeden idiota może zwalić 20 minut pracy. Ciesz się normalami a jak ktoś bluzga *mute* i graj sobie dla zabawy. Wtedy nie masz presji że musisz wygrać. Osobiście dostałem bana za wulgi na czacie chociaż napisałem jedynie "gg wp" a reporty poszły za to że przegrałem z lepszym od siebie :P nie graj tych chorych ranków a wyjdzie ci to na zdrowie :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A co jeśli  to nie oni są problemem tylko ty jesteś "gównem" ?
Rozważałeś taki scenariusz ?

Gra w soloQ zaczyna się w Diamond 2+

Nie oceniaj graczy po ich umiejętnościach gdy sam grasz na EUNE z Platyna . Tym bardziej ,że przegrywasz na nich ,a oni maja tą samą ligę co ty .

Platyna była dobra w sezonie 1-2 .

Platyna = Gówniany poziom rozgrywki :

-0 mety

-0 wizji

- zgaduje ze po 30 min jedyną taktyką jest "group mid"

-ludzie sami się counterpickują

-inv pewnie kończy się killem na afku

A ten poziom utrzymuje się przez kolejno połowę diamentu .

Teraz nawet takie unskille mnie counterjunglują i mam wrażenie że gram jak gówno jak wcześniej gralem z normalnymi graczami nie było czegos takiego.Zwalam wine po części na sprzęt

Jesteś w platynie , grasz z goldami bo masz słaby mmr i w dodatku  dostajesz wpierdol .

Polecam jakieś mmorpg

Opublikowano

Jeśli zauważasz znaczny spadek formy od dłuższego czasu to najlepszym rozwiązaniem jest przerwa, gdyż po prostu podświadomie lub świadomie jesteś zmęczony i znudzony tą grą. Odpocznij tydzien...dwa...miesiąc... Gdy znów wróci Ci dobra motywacja do gry to zacznij i zobaczysz poprawę skilla ;) U mnie działało to już 3 razy (granie rok, przerwa 2 miesiące, granie rok, przerwa 5 miesięcy, granie 2 lata, przerwa rok i teraz wróciłem do gry od miesiąca i widzę znaczną poprawę w porównaniu do tego co było kiedyś, gdyż wróciła mi prawdziwa chęć grania w Ligę Legend)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Platyna to jak gold tylko mniej flamerów, którzy chcą się powyzywać na ts'ie. Musisz tryhardować mocno, bierz carry champy, bo kontry teraz nic nie znaczą, meta jest dobra na off-tanki, mocne są teraz cc no i musisz zwracać uwagę na buildy, bo early teraz jest ważne jak nigdy dotąd...

strawhat___udyr_by_strawhatmakesmagic-d9

######################################################

CHLNGR JUNGLE EUW

Opublikowano

bierz WW/xina na to elo, bo są to champy które są w stanie dobrze się pojedynkować 1v1/2, runy 35% AS i 9 armor + mózg i gg 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Platyna to jak gold tylko mniej flamerów, którzy chcą się powyzywać na ts'ie. Musisz tryhardować mocno, bierz carry champy, bo kontry teraz nic nie znaczą, meta jest dobra na off-tanki, mocne są teraz cc no i musisz zwracać uwagę na buildy, bo early teraz jest ważne jak nigdy dotąd...

Ja bym powiedział ze jest ich tam więcej haha. 

Opublikowano

Potrenuj może trochę normale, znajdź drużynę - to chyba najlepsza opcja.

Znajdź sobie kilka osób na poziomie i grajcie, trenujcie, nie będzie spin o jakieś błędy, lepsza gra ;>

Opublikowano

Trudno powiedzieć gdzie leży twój problem nie patrząc na twoją grę. Może kontrola mapy, może złe picki, niedopasowanie do mety, cokolwiek. Kluczem do udoskonalania swoich umiejętności jest spokój w grze i dopatrywanie się swoich błędów. Jak widzę osobę która mówi, że po jednym killu oddanym na linii gra jest przegrana to od razu widać, iż daleko nie zajdą.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Elo mam nielada problem bo mój 3 letni staż w tą gre na uja sie zdał.Na plat elo gdzie zawsze wszystko bylo normalne, nagle staje się koszmarem. Wszystkie gry wygrywałem,nawet te słabe z mojej strony dopóki nie dostałem unlucky serii z kretynami jeb..nymi i odtad sie zaczal lose streak. Wywalilo mnie 2 dywizje w dol (wszystko przegrane) i teraz nic ale to nic nie moge zrobic mimo wszelkich chęci.Im wiecej sie staram tym wiekszy wpier..ol dostaje moja druzyna. Teraz nawet takie unskille mnie counterjunglują i mam wrażenie że gram jak gówno jak wcześniej gralem z normalnymi graczami nie było czegos takiego.Zwalam wine po części na sprzęt bo moja klawiatura już nie wyrabia i nie wchodzi combo a sam deathadder jest wygodny. Jak taki cyrk przerwać? Odczuwam już niechęć do ligi ze względu na community (EUNE) i to że w tej "darmowej" grze każdy kretyn może stworzyć konto i grać. Jakieś sugestie jak powrocic do formy?

Może duo ze mną? s p2 do p5 mnie rzuciło po lose streaku, teraz za nic nie mogę wyjść, ostatnia gra 2 afków, -20 lp, komedia.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Ja od 4 sezonu siedzę w goldzie i w zeszłym sezonie po wbiciu serii do golda 2 coś się stało i dawało mi takich noobów .. nie mówie że jestem prosem ale jakoś tego golda 3 wbiłem i nagle zacząłem spadać skończyłem grać rankedy w goldzie 5 0 lp, w tym sezonie zacząłem b1 i golda wbilem w 2 tygodnie w srebrze miałem serie 20 winów z rzedu :DD szło gładko , wbiłem golda 3 przy 40 rankedach  na + i znowu ciagle noby ... nawet gra premade nie pomaga juz gold 5 0 lp .. 

Opublikowano

Zawsze śmieszy mnie to jak ludzie mówią to o virtusach, to wcześniej o kimś innym, że wypadli z formy. Jak można wypaść z formy, klikając myszką? Boże, ludzie - bądźmy poważni.

Opublikowano

Jedyne co można zrobić to zmienić rejon na NA bo EUNE to połączenie dzieci, trolli i afk'ów. Ewentualnie grać ze znajomymi bo teraz już się nie da grać samemu w poprzednim sezonie jak byłeś bronze/silver to wygrywałeś solo jak umiałeś używać mózgu. Teraz to szkoda gadać mid robi 1-15 wszystkich wyzywa że to wina jungli a gdy ten wbijał na ganka to mid stał pod wieżą ale potem jest i tak płacz po to wszystko wina jungli bo nie gankował albo co dużo dzieci robi to 0-7 na linii powyzywa i idzie afk. A rito i tak z tym nic nie robi gdy twój team robi 0-6 ty masz 5-1 ale i tak cie zwyzywają że nie umiesz grac albo że feedujesz to co się dzieje na EUNE jest nie do opisania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...