Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Infestation Global Nowie wieści + BETA

SorryMate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie nidobitki!

Mam świeże wieści prosto od Developerów naszej ukochanej gry!

Już z dnia 29/30 Marca wystartuje nowa odsłona Infestation więc pozostało nam mało czasu by wymyślić sposób na zombie i wrogich ludzi dlatego startuje BETA i:global tak szybko jak zgłosi się 250 chętnych do uczestnictwa w tej wersji.

Jak się zapisać zapytacie otóż sprawa jest prosta.

Rejestrujemy się na forum forums.infestationglobal.com i potwierdzamy nasz email.

Już po wybiciu liczby 250 użytkowników mamy otrzymać dalsze informacje na samej stronie gry!

Informacja o becie pochodzi od jednego z developerów thailanda.

Opublikowano

ja sie probowalem zarejestrowac na tym forum i nic na maila nie dostalem :(, zreszta 250 osob na caly swiat jesli dobrze zrozumialem to troche jak z trafiem w lotto :D

Opublikowano

Ja dostałem i 3 moich znajomych potwierdzenie na EMAIL to znaczy że się dostaliśmy ?????  i czemu to się nazywa infestation Global jak to jest world ? ?? 

Opublikowano

infestationgloabl . com ???? to nie fake ? Oficjalną stroną nie jest przypadkiem infestationworld . com ?

Opublikowano

NICE FAKE jeszcze nawet forum nie ma do ISS World dzisiaj podali oficjalna strone tylko a forum bedzie wkrótce ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...