Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze startem gry

the7days

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, że kiedy wszyscy już wybrali postacie i odliczanie się zakończyło, włącza się klient gry i wyskakuje taki bład : http://screenshot.sh/n9IsTSqqTN5ic

Dodam, że sterowniki mam zaktualizowane .  Bardzo to denerwuje bo raz wyskoczy a raz nie. Jedyną sytuacją w tym momencie jest restart komputera. 

Z góry dziękuję za pomoc : )  

Pozdrawiam

Opublikowano

przeinstaluj directx i stery od grafiki mozliwe ze sterownik na chwile ci padl ale pewnosci nie mam ja bardziej sie orientuje co do sprzetu a nie jego oprogramowania itp

Opublikowano

Reinstaluj DirectX na najnowszą wersję, a kartę jeśli masz nvidię to poszukaj sterowniki i upewnij się że masz je zainstalowane a nie tylko pobrane.

strawhat___udyr_by_strawhatmakesmagic-d9

######################################################

CHLNGR JUNGLE EUW

Opublikowano

Tak samo jak koledzy wyżej, aktualizacja DirectX i sterowników graficznych. Ale czasem takie błędy potrafią się odbić na innych plikach (miałem już takie sytuacje) więc jeśli nadal nie będzie działało poprawnie to napisz do supportu i uwzględnij im to, że wykonałeś już wszelkie aktualizacje. Jeszcze ewentualnie może pomóc opcja "napraw client".

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Odinstaluj i zainstaluj ponownie sterowniki. Najlepiej odinstaluj, zrestartuj komputer, zainstaluj i znów zrestartuj (wymagany ponowny rozruch po instalacji, więc raz wystarczy). Na 90% powinno pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...