Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postac dla zielonego

beblok20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowilem rozpoczac przygode z Aionem i mam pytanie nie moge sie zdecydowac ktora klasa zagrac i prosilbym o doradzenie mi w wyborze chodzi mi glownie o klase ktora poradzi sobie w expie solo ale bedzie rowniez chetnie brana do pt.żeby postac w miare radzila sobie w pvp i ogolnie byla ciekawa czekam na odp. dzieki z gory i pzdr :)

Opublikowano

Postacie idealne pod grę solo: chanter (fajny dmg + heal + sporo wytrzyma), glad (op dmg + wytrzymała), kleryk (pod dmg op postać), ­aethertech (tzw pralka, można nim tankować co nieco), gunner (mobek nie dobiega do Ciebie ^^), bard (najbardziej op postać wg mnie obecnie. Leczy manę, leczy hp, posiada tarczę i mega dmg).

Pod instancje? Biorą każdego. Zwykle jest tak, że najbardziej poszukiwanymi klasami są klerycy i tanki. Ale pod cięższe instancje - magowie, chanterzy.

Sam musisz znaleźć swoją klasę, jaką będzie Ci się wygodnie grać. Dla mnie zawsze taką klasą był chanter ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wielkie dzieki :)

A jeszcze 1 pytanko bo najbardziej podchodzi mi sorc i bard który wg ciebie by byl lepszy dla newbie ?

Opublikowano

Wielkie dzieki :)

A jeszcze 1 pytanko bo najbardziej podchodzi mi sorc i bard który wg ciebie by byl lepszy dla newbie ?

Zdecydowanie Bard. Jak już pisałam, możesz się leczyć i odnawiać sobie manę + masz tarczę co 2min na 5min, i na prawdę spory dmg.

­

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...