Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft - 1.9 Server Pluginy Błąd/bug z graczami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam problem, bo mam serwer 1.9 z pluginami spigot i jak ja pierwszy wejdę na serwer to osoba następna już mnie nie widzi a ja widze ją, i tak dalej z graczami następnymi, jak jestem tylko ja na serwie to nie pokazuje na tabie mojego nicku.
Może to być sprawka pluginów bo na zwykłym serverze widzę wszystkich i inni mnie.
Pluginy:
World Guard

World Edit

ProtocolLib

EssentialsChat

Mv Core

Mv Portals

Essentials

AuthMe

No Cheat Plus

Wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

nigdy na serwerach z czymś takim się nie spotkałem więc poprawnie odpowiedzi ci nie udziele .

1.9 nie używam zawsze staram się używać wersji odrobine słabszej min 2 wersje niżej kiedyśbył to 1.6.4 a teraz 1.7.10 można powiedzieć że najnowszy jaki powstał nie koniecznie najlepszy bo bagi naprawiają powoli ,używając najnowszej wersji można powiedzieć jesteś testerem i gracze podobnie ,pluginy powstające do tego typu serwerów czy mody mogą być raczej w fazie beta czyli nie są jeszcze gotowe albo zawierają błędy kiedy stanie się grywalne to parę wersji zdąży do tego czasu wyjść spróbuj ze słabszą wersją serwera a jeśli nie zadziała i błąd się powtarza to radze zobaczyć czy przypadkiem nie lepszy by był bukkit .

moja pomoc może okazać się pomocna albo i nie daj likie jeśli okazało się pomocne .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...