Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Mobilny styl (czarny)

Reidon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie. Jako, iż jestem nowym użytkownikiem forum chciałbym przedstawić swoją propozycje, która może zostanie zrealizowana.

Jak można domyśleć się po nazwie tematu, chodzi o mobilny styl. Obecnie na forum występuje pod postacią białą, gdzie alternatywą mogła by być wersja czarna.

Osobiście korzystam z forum w późniejszych godzinach, lecz przy najmniejszej jasności po dłuższej chwili, oczy nie są zbyt nastawione do dalszego przeglądania forum.

Jaka jest wasza opinia na ten temat? Czy wprowadzenie takie stylu, poprawi jakość przeglądania forum na telefonie w późniejszych godzinach?

Pozdrawiam.

1980497.jpeg
Opublikowano

Wydaje mi się, że dla osób takich jak Pan, które korzystają z mpc wieczorem to by było korzystne a dla tych, co korzystają dniem nie robiłoby różnicy więc jestem za wsparciem tej propozycji.

giphy.gif

Opublikowano

­MPC używa domyślnego stylu dla mobilek, który jest paskudny.

IPS 4 ma responsywny styl główny i można go dostosować w banalny sposób i jest 100x ładniejszy (główny jak i mobilny), ale przecież po co robić aktualizację silnika forum jak wszystko działa na starym 3.x :v

Opublikowano

Bardzo prosiłbym o takową funkcjonalność.

Wydaje mi się, że dla osób takich jak Pan, które korzystają z mpc wieczorem to by było korzystne a dla tych, co korzystają dniem nie robiłoby różnicy więc jestem za wsparciem tej propozycji.

Kogo ja widzę? :)

cXnInbG.png

Admin Cienia
Opublikowano

Myślę, że lepiej rozwijać wersje mobilną pod kontem funkcjonalności niż wyglądu. Neutral.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Przyda się czarny wygląd, bo też często wieczorami przesiaduję na telu. :)

Tak.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Nie lepiej korzystać z Tapatalka lub z wersji komputerowej forum? Zawsze możesz pobrać też przeglądarkę Dolphin i używać mobilnej wersji w trybie nocnym.

Poczekajmy na ipb 4 xD neutral.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...