Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki obecnie jest najpopularniejszy polski serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, miałem przerwe, słyszałem od kolegi że padł sunwell, zastanawia mnie jaki jest obecnie najpopularniejszy serwer wowa gdzie gra dużo polaków, następca sunwella

Opublikowano

Jeśli może być też serwer tworzony przez Polaków to: http://atlantiss.eu/

Gra tam sporo osób.

Ewentualnie http://blackhand.pl/ i http://www.theatreofdreams.eu/

Małe sprostowanie. Szczerze powiedziawszy siedze na "scenie" polskich serwerów wowa od paru lat i nigdy nie spotkałem sie z jakimś blackhand. Dodatkowo wchodząc na ich strone internetową pokazuje mi że nie ma nikogo online, więc serwer widać daje wiele do życzenia :D. Z własnych obserwacji, wiem że najbardziej popularnym serwerem jest atlantiss. Ostatnio w niedziele było około 3,2k online. Aczkolwiek TOD też nie odstaje tak bardzo. Online sięga tam nawet do 2,5k online. Myśle że gdyby nie transfery z sunwella na atlantiss to mogliby sie spokojnie ścigać o miano najbardziej zaludnionego serwera w Polsce ;)

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Może i tak ale w sprawie Atlantissa jest jedno ale serwer od dłuższego czasu nie jest Polski a międzynarodowy i to nie ze względu community a po prostu wyparcia się Polskości przez administrację, identycznie zrobił wowfreakz. Walkowerem wygrywa ToD.

Specjalista
Opublikowano

Harcok66 chyba chory jesteś i nie wchodzisz na forum skoro uważasz, że się "wyparli" administracja odzywa się i to często w polskim dziale na forum, a serwer jest międzynarodowy więc skoro nie umiesz po angielsku się dogadać to nie mój problem. Wracając do "wyparcia" się to większość zagranicznych graczy dobrze wie, że administracja w głównym składzie to polacy, więc twój argument to inwalida i mnie nie denerwuj jakimś "todem" bo tam admini nigdy nie ogarniali, a z tego co wiem jest ta sama ekipa i znów będą nadużycia :)

Edit: Kolego powiedz mi jak ktoś kto przyznaje się do bycia polakiem i to nie raz może się wypierać bycia polakiem? To nie logiczne.

Bez pozdrowień kolego.

giphy.gif

Opublikowano

WTF ? Gdzie napisałem, że nie potrafię się dogadać po angielsku ?

Chyba rzadko bywasz na forum Atlantissa żeby pisać że często piszą w polskim dziale. Tak gracze wiedzą, że większość teamu to Polacy ale co z tego ?

Że ToD to dziadostwo to wie każdy.

Pytanie dotyczyło Polskiego serwera a Atlantiss jest międzynarodowy więc chyba widzisz sam że z definicji odpada już na starcie.

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Bez pozdrowień kolego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...