Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoria VS Malygos

HasaMasa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na którym gra więcej osób i który jest stabilniejszy, łatwiejszy kontakt z administracją i wgl ?

Kto wie ile mniej więcej osób gra na malygosie ?

Opublikowano

MalygoS to zwykly syf, cos na podobe xenoxa. Revoria jest takim serwerem ktory ma to cos w sobie.

Revoria.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Revoria - Serwer nie jest najgorszy graczy w godzinach szczytu 1k+ w weekendy 1.5k + Eventy rzadko są, Raty też rzadko :p kostiumy zrobione na określony czas bo hajs musi się zgadzać.. Z [GM] jako tako jest kontakt ale z osobami [GA] to cięzko się skontaktować np w grze.. Dużo osób odchodzi / sprzedaje konta.. Teraz ma wejść update gdzie mają zwiększyć lv do 240. Bugi raczej starają się szybko naprawiać lecz jeszcze z Bugami się nie spotkałem :) Exp od 75 do 100 to parę godzin expienia a exp od 100 do 135 to też masakra :)

Małygos - Nie grałem więc nie wypowiem się.

76561198375594763.png

Opublikowano

MalygoS to zwykly syf, cos na podobe xenoxa. Revoria jest takim serwerem ktory ma to cos w sobie.

Revoria.

Support Malygos'a to Supp Gladora Xenoxa itp jak grałeś na xenoxie to jak malygos startował dostawało się emaila z info ze startuje malygos za tydzień ;)

co do tematu to

MalygoS - często są eventy i kontakt jest w miarę możliwości na ts w week około 1k osób jest

Revoria - nie grałem nwm

Opublikowano

Ciężko stwierdzić wydaje mi się że MalygoS ale Revios jest równy sobie. Moja osobista ocena to MalygoS bo wiele innowacji oraz fajna reklama. ­

Skąd ty Reviosa wziąłeś w temacie Malygos vs Revoria? :P

Revoria.

Support Malygos'a to Supp Gladora Xenoxa itp jak grałeś na xenoxie to jak malygos startował dostawało się emaila z info ze startuje malygos za tydzień  ;)

co do tematu to

MalygoS - często są eventy i kontakt jest w miarę możliwości na ts w week około 1k osób jest

Revoria - nie grałem nwm

Xenox nie ma nic wspólnego z malygosem. Malygosa robi Amadeusz aka Dark który miał gladora, eruris divine i kilka innych serwerów. A xenona robi "lodzik" :D i to całkiem 2 inne osoby.

@topic

Polecam Malygos. Revoria nie jest najgorsza ale trochę "oklepana" i nie podoba mi się estetyka serwera. Malygos jest lekki i przyjemny grałem 1-2h w tygodniu jak znalazłem chwilę po pracy a i tak wbiłem maksa + full eq. Więc jeżeli lubisz lajtowe serwery takie bez napinki to polecam.

Revoria znowu jest trochę bardziej w stronie Invori, medium/easy więc trzeba się bardziej przyłożyć - tak mi się wydaje bo nie grałem.

Opublikowano

Ciężko stwierdzić wydaje mi się że MalygoS ale Revios jest równy sobie. Moja osobista ocena to MalygoS bo wiele innowacji oraz fajna reklama. ­

Skąd ty Reviosa wziąłeś w temacie Malygos vs Revoria? :P

Revoria.

Support Malygos'a to Supp Gladora Xenoxa itp jak grałeś na xenoxie to jak malygos startował dostawało się emaila z info ze startuje malygos za tydzień  ;)

co do tematu to

Revoria - nie grałem nwm

Xenox nie ma nic wspólnego z malygosem. Malygosa robi Amadeusz aka Dark który miał gladora, eruris divine i kilka innych serwerów. A xenona robi "lodzik" :D i to całkiem 2 inne osoby.

@topic

Polecam Malygos. Revoria nie jest najgorsza ale trochę "oklepana" i nie podoba mi się estetyka serwera. Malygos jest lekki i przyjemny grałem 1-2h w tygodniu jak znalazłem chwilę po pracy a i tak wbiłem maksa + full eq. Więc jeżeli lubisz lajtowe serwery takie bez napinki to polecam.

Revoria znowu jest trochę bardziej w stronie Invori, medium/easy więc trzeba się bardziej przyłożyć - tak mi się wydaje bo nie grałem.

Revorie mogę polecić fajnie się grało dopóki nie zaczęło wywalać z gry, ten exp do 135 jest najgorszy jaki może być na tym serwerze. A i jeszcze żeby być dobrym na serwerze to musisz mieć is. Bez isu tam się miernie bije.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...