Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakieś tipy na więcej FPS?

4-REAL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem się zapytać czy ma ktoś jakieś tipy (pewnie ktoś ma) na więcej fps w cs:go? 

Moje setty:

640x480

cała reszta off, nawet renderowanie wielordzeniowe co zmniejsza mi fpsy z 40 do 20-30...

chciałbym pograć na około 60, macie jakieś porady?

z góry dzięki.

Opublikowano

programy typu game booster itp dużo Ci nie pomogą, niektórym nawet pogarszają sprawę.

Najlepiej poczytaj poradniki na temat tzw odchudzenia windowsa, czyli wyłączenia wszystkich zbędnych usług/programów z których nie korzystasz, a czerpią one zasoby komputera. Zrób formata i  nie zaśmiecaj sobie komputera zbędnym gównem czyli w/w programami.

Pobierz inne sterowniki do karty graficznej, u mnie nowe stery do karty co miałem 7 lat strasznie ją obciążały.

Najlepsza opcja jak dla mnie.

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Każdy update od valve wprowadza spadki fpsów, podobna sytuacja jest w Team Fortress 2

Mogę ci polecić granie bez włączonej nakładki steam oraz na pełnym ekranie

Ew. upgrade komputera

ExtHL5R.gif

Opublikowano

Ja dawniej na laptopie ustawiałem styl klasyczny w windows7 (Dodawało mi to trochę FPS).

Jak dawno nie robiłeś formata to zrób, no i warto też przeczyścić sam komputer z kurzu itp.

Opublikowano

Wymiana podzespołów, nic innego ci nie pomoże.

Sam właśnie zamawiam, bo po patchu ze 120 mam 60 FPS co jest fatalne...

banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...