Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

500 złotowy banknot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh, już to widzę jak pewna część osób będzie dostawała miesięczną wypłatę w jednym banknocie ;/ 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Ehh, już to widzę jak pewna część osób będzie dostawała miesięczną wypłatę w jednym banknocie ;/ 

Nwm jakim trzeba być człowiekiem żeby pracować za 500zeta jak piszesz, że część osób dostanie wypłatę w 1 banknocie.

Jest dużo ofert pracy gdzie możesz wyciągnąć 1500zeta nawet bez wykształcenia tylko niektórym się nie chce.

W 2017 niby na wejść

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Nwm jakim trzeba być człowiekiem żeby pracować za 500zeta jak piszesz, że część osób dostanie wypłatę w 1 banknocie.

Jest dużo ofert pracy gdzie możesz wyciągnąć 1500zeta nawet bez wykształcenia tylko niektórym się nie chce.

W 2017 niby na wejść

­

W życiu różnie bywa i są przeróżne sytuacje, które wręcz wymuszają na człowieku pracę o każdy grosz. Nie będziemy się o tym rozpisywać, bo można by było o tym napisać konkretną wypowiedź. 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

W jednym? raczej dwa banknoty po 500 i tam 2-3 po 100 bądź 3 banknoty po 500 i 1-2 po 100-200.

Najniższa krajowa jest taka, że dostałbyś 2 banknoty po 500 zł i coś tam jeszcze a Ty piszesz, że ludzie po jednym banknocie będą dostawać wypłatę.

@ top

2017, stawiam na połowę.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Ale cyrki będą, jeśli teraz kasjerki mają problem ze 100zł wydać, a wyskoczy taki Janusz z banknotem 500zł i kupi zapałki.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

A już wiecie kto ma pojawić się na tym banknocie czy dalej gadają i ustalają kto ma być?

Trynkiewicz

A co do tematu 2017 pisze, że mają wejść więc wydaje mi się, że za rok się pojawią.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

200 złotowy banknot jest rzadkością, a co dopiero 500 złotowy. Jeżeli już ma zostać wprowadzony banknot o takim nominale, to według mnie powinny zostać dodrukowane 200 złotowe.

2017 to zakładany rok, lecz przypuszczam 2018.

1980497.jpeg
Opublikowano

Już widzę tą akcje w sklepie idzie dziecko kupić sobie loda i bach banknot 500zł... Jak dla mnie nienormalne i oby jak najpóźniej to wprowadzili xD

69114798235293261192.png

Opublikowano

W 2017 niby na wejść

­

To znajdź mi w Bytomiu będę wdzięczny :)

Opublikowano

W jednym? raczej dwa banknoty po 500 i tam 2-3 po 100 bądź 3 banknoty po 500 i 1-2 po 100-200.

Najniższa krajowa jest taka, że dostałbyś 2 banknoty po 500 zł i coś tam jeszcze a Ty piszesz, że ludzie po jednym banknocie będą dostawać wypłatę.

@ top

2017, stawiam na połowę.

1.) Nie napisałem, że ludzie będą dostawać wypłatę w jednym banknocie tylko, że pewna część osób będzie tak dostawała.

Kogo mam namyśli? osoby które pracują na czarno, dosłownie kilka godzin by drobić sobie gorsza po pracy, a takich osób jest dużo. Chyba więcej nie muszę Ci tłumaczyć? chyba, że żyjesz z myślą, że Polska to piękny kraj i, że większość zarabia 1300 miesięcznie i za to bez problemu ma utrzymać kilku osobową rodzinę, opłacić mieszkanie, podatki itd...

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

W 2017 niby na wejść

­

To znajdź mi w Bytomiu będę wdzięczny :)

A czy tylko bytom masz do wyboru? Nie ma tam autobusów, pociągów żeby dojechać gdzieś 30km do lepszej roboty? A i tak pewnie znajdziesz w Bytomiu jakąś pracę za 1k

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Już widzę tą akcje w sklepie idzie dziecko kupić sobie loda i bach banknot 500zł... Jak dla mnie nienormalne i oby jak najpóźniej to wprowadzili xD

A kto normalny da dzieciakowi banknot 500zł? XDD

@topic

Według mnie zamiast tego nowego banknotu powinni zmienić walutę na euro

Qoh6Zye.gif?1

Opublikowano

A kto normalny da dzieciakowi banknot 500zł? XDD

@topic

Zanim Polska przyjmie walutę euro to Unia Europejska upadnie. Już powoli upada niczym w Prison Break ta "Firma" :v

Opublikowano

nie wiem czy to pr

Oszalałeś chyba, byłaby druga Grecja.  :((

gdzieś czytałem że państwa  które są w Unii mają zapisaną klauzule że muszą przejść na Euro po jakimś czasie, nie wiem czy to jest na 100% prawda no ale może Cie zainteresuje.

W sumie spoko ten banknot, nigdy go nie zobaczę. xD

Opublikowano

nie wiem czy to pr

Oszalałeś chyba, byłaby druga Grecja.  :((

gdzieś czytałem że państwa  które są w Unii mają zapisaną klauzule że muszą przejść na Euro po jakimś czasie, nie wiem czy to jest na 100% prawda no ale może Cie zainteresuje.

W sumie spoko ten banknot, nigdy go nie zobaczę. xD

Jest zapisane że trzeba ale termin jest nieokreślony więc...

Inaczej UK już dawno by opuściło unię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...