Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EpicMU S6/exp 1000

Iaraba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oooo coś dla mnie. Na pewno przetestuję. Widzę, że graczy online dużo, więc na pewno nie jest to lipny server. 

Opublikowano

Witka, niedawno wbiłem, nick w grze Unknown. Kto ma jakie propozycje co do gildii, to zapraszam na pw :)

Co do ludzi, zauważyłem, że całkiem uprzejmi, co do pogadania jak i expa.

Na niektórych serwerach, jak i niestety na tym mam pewien problem.

Otóż, gdy chce coś napisac w MU Helperze, bądz wejsc na stronkę przeglądarki i coś wpisac wyskakuje błąd :

couldn't fetch valid fp profile

Jeśli ktoś ma go również, albo zna sposób by zniknął proszę o odezw :)

Opublikowano

Serwer w porzadku.

Za rr dostaje sie 30krd.

Moj nick w grze to Psycho. Sam mam niewiele rr bo cos kolo 40, ale chetnie pomoge w PT.

Opublikowano

Ludziska, wbijajcie do wspólnej gry, całkiem przyjemny serwer z ciekawymi ustawieniami!

Zapraszam tych, którzy mają mnóstwo czasu jak i tych, którzy czasu nie mają. System autoparty/ offline attack was wspomoże!

Zabawa przednia!  ^^

Opublikowano

Serwer raczej dla zabicia czasu. Po wbiciu fulli i zdobyciu eq gra sie praktycznie konczy, pvp kompletnie do kitu, CS we wtorki o 5 rano xD. SH, HH dziala, w sumie tam nawet chyba zadnego AH nie ma ;f

Jedyny plus to duza ilosc online i czasami jest kogo poklepac.

Opublikowano

Serwer raczej dla zabicia czasu. Po wbiciu fulli i zdobyciu eq gra sie praktycznie konczy, pvp kompletnie do kitu, CS we wtorki o 5 rano xD. SH, HH dziala, w sumie tam nawet chyba zadnego AH nie ma ;f

Jedyny plus to duza ilosc online i czasami jest kogo poklepac.

Prezes ty to możesz sie po tyłku poklepać

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...