Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Wykrywalność.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakos 2lata temu grałem na BOLU i nie dostałem bana. Teraz po powrocie chciałbym zacząć znowu zabawe. Mam orbwalking evadee i skrypt do cassio. Czy jak nie używam exploidow to mam szanse na bana i czy jest to wykrywalne? Skrypty pobieram z takiej strony gdzie sa do wszystkich postaci. Na niestandardowej grze sprawdzałem i wszystko dziala. A na rankedach poleci ban?

Opublikowano

Do Cassio będziesz potrzebował Humanizera... Ja polecam Evadeee.

Program sam w sobie nie jest wykrywalny, ostatnio wróciłem na Szarpa ale wcześniej przez cały rok grałem na BoLu - dalej nie ma bana :)

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Co do bana to zależy głównie od ilości reportów. Jeśli będzie ich dużo to Riot rzuci oko na Ciebie i wtedy prawdopodobnie twoje konto zostanie zablokowane. Dodatkowo są pewne ruchy na Cassio które ewidentnie pokazują obecność BOL'a więc radziłbym grac ostrożnie.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Grałem na bolu dobre 2 miesiące poustawiane humanizery itp. postacie jakimi gralem to ezreal i lucian. po dwóch miesiącach był banik dywizja d3 na eune. Program sam w sobie nie jest wykrywalny automatycznie ale po wglądzie przez pracownika riotu nie zadnego problemu by znalezc ze się coś injectowało. A niestety w wyzszych dywizjach gracze lubią sobie repotowac kogos za czity nawet jak nie skryptuje ale ma po prostu dobrą grę więc odradzam. przeszedłem na legit granie na ten moment d5 ze skryptów nauczyłem się tylko mechaniki champów i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...