Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wytrwać bez bana do Silver 1 ?

Jogurt1928

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam taki problem: Wbiłem sobie ten 3 poziom i zacząłem grać turnieje, 4 turnieje wygrane  i  kilka przegranych ale były przy tym 2 kicki... Słyszałem że przy 3 jest ban, więc przyszedłem na forum po radę: Kicki dostaję za słabą grę ale ludzie, ja się pytam jak mam zabijać ludzi z golda nie mając nawet silvera 1 ??? Dlaczego ten system dobierania ludzi jest tak spieprzony ??? Jakieś "pro" polaczki miały nerwy, bo zabiłem tylko 1 osobę po 4 rundach... Ale ja na serio nie daje rady, ponieważ to są ludzie z GOLDA ( czasem się zdarzają kałachy )... Czy ktoś ma jakieś sprawdzone rady jak wytrwać te 10 turniejówek ??

Opublikowano

Dużego wyboru nie masz i musisz znaleźć kogoś do gry, kto będzie blokował kicka. To jest faktycznie głupie, bo prędzej można bana wyłapać niż spaść w lidze jak ktoś b. słabo gra.

Opublikowano

jeśli będziesz chciał to graj społecznościówki ale nie gdzie jest za dużo ludzi, ponieważ nie nauczysz się gry zespołowej tylko haosu i będziesz dalej lamić. Polecam mapki treningowe 

możesz też znaleźć mapy treningowe granatów na warsztacie także polecam. Potem poszukaj jakiegoś ts gdzie znajdziesz jakieś osoby, które z Tobą zagrają bo siła jest w drużynie :)
Opublikowano

Ja ludziom nic nie psuję tylko ten system dobierający ludzi do gry dając mnie początkujacego do ludzi którzy już umieją grać... Dlaczego nie mogę grać z takimi ludźmi na moim poziomie tylko np. gold 3-4 i kałachy ??

Opublikowano

Sranie w banie takie gadanie, że poćwicz zanim pójdziesz grać. Po to są rangi właśnie. Moja jak zaczynała grać to też tylko ze mną i co mecz leciał votekick, a ja blokowałem, teraz jest w silver III i sobie może grać tak samo i nawet miejsce w tabeli ma 2-3, a gra dalej jak gówno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...