Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moze jakis mod napisz

azorek14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze jakis mod mi odpisze zakladam temat bo chce wymienic konto w lolu na lc a tu bum temat skasowany bo zly dzial ale sie pytam do k...y jak mam niby w gieldzie zalozyc skoro sa jakies posrane limity ze musze miec staz na forum min mies a konto mam z rok pewnie ale  Wiec jak mam niby oglosic ze chce wymienic konto brawo dla modow

Opublikowano

Polecam przecinki, pomagają zrozumieć o co Ci chodzi. Dodawać tematy, że chcesz się wymienić itp. można tylko na giełdzie. Żeby tam napisać to oprócz stażu musisz mieć też 50 postów i max 33 punkty na pasku. Jeśli nie masz tych 50 postów (a nie masz) to nie dodasz tematu, a za dodanie go gdzieś poza giełdą jest 7 dni blokady konta.

Opublikowano

To w takim wypadku moje pytanko brzmi po co jest takie ograniczenie skoro sami sie forumowiczow pozbawiacie takim sposobem a znakow interpunkcyjnych na tablecie nie uzywam bo dluzej pisanie wtedy  zajmuje .

Opublikowano

W takich sprawach napisz PW do któregoś z Global Moderatorów. Dział League of Legends nie jest przeznaczony do dyskusji na ten temat. 

Opublikowano

Myślę, że @Eryk Ci wszystko dobrze wytłumaczył. Takie są zasady, od handlowania jest specjalny dział -> Giełda. A to, że są takie wymagania, to już nie ode mnie zależy :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...