Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win10 na Win7 - Zmiana systemów po 31 dniu.. Idź

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zaktualizowałem kiedyś swój system z win 7 do 10. Upłynęło już ponad 31 dni i czy mogę przywrócić swój poprzedni system win 7? Chodzi mi tutaj, żeby nie wgrywać systemu od początku i robić formatu..

Wchodząc w USTAWIENIA KOMPUTERA > AKTUALIZACJA I ZABEZPIECZENIA > ODZYSKIWANIE:  Mam tylko okno "Resetuj ustawienia komputera do stanu początkującego" i "Uruchamianie zaawansowane". A właśnie co do "Resetuj ustawienia komputera do stanu początkującego" - czy ta opcja pomogła by mi rozwiązać problemy z nie działającym menu start, PPM myszy na pulpicie, gdzie klikam i ekran 'mruga' i też słabą wydajnością komputera mimo dobrych podzespołów?ystem win 7? Chodzi mi tutaj, żeby nie wgrywać systemu od początku i robić formatu..

Cześć.

Opublikowano

Możesz tylko zainstalować a czy  przywróci sprawdź sobie sam czy masz jeszcze opcję dostępną. Skoro nie ma to masz odpowiedź. 

Może pomoże a może nie. Czasami lepsza jest instalacja w10 od nowa. 

Po co masz formatować ? Skoro nie chcesz stracić danych z dysku zainstaluj nowy system. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
Po co masz formatować ? Skoro nie chcesz stracić danych z dysku zainstaluj nowy system. 

Pomyliłem się w pisaniu.. powinienem tam napisać " i nie robić formatu"

Cześć.

Opublikowano

Normalnie zainstaluj system , nigdy nie ma formatu przy instalacji. 

Opublikowano

Okej. Czyli teraz mam win10, ale gdybym chciał zainstalować od nowa system win7 to nie stracę nic co mam na dyskach? Chodzi mi programy na C oraz inne rzeczy na pozostałych dyskach? 

Jestem zielony w tym :D

Cześć.

Opublikowano

Przecież ci wyraźnie napisałem że nic nie stracisz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...