Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy client League of Legends (Alpha)

hi im baXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, parę miesięcy temu razem z zapowiedzią warsztatu Hextech na stronie oficjalnej League, Riot także napisał że będą pracować nad nowym klientem do gry. Wczoraj, ktoś opublikował filmik który pokazuje nam nowego klienta w jego wersji Alpha, czyli w wersji bardzo dalekiej od wyniku końcowego. Filmik nie jest oficjalny, także możemy mieć styczność z fake'iem dość dobrze wykonanym. Oto i filmik o którym mówię:

Jaka jest wasza opinia? Moim zdaniem to dość brzydko wygląda, ale nie możemy zapominać że jest to wersja Alpha.

Opublikowano

No co mówić - wersja alpha, jak na razie jest to bardzo brzydkie i tyle, ale zarys mają dobry i będzie to trochę wygodniejsze później.

Wszyscy zapomną o starym i tak.

Opublikowano

Client lola to najwieksze jego przeklenstwo, na rowni z lagami i AFKerami. 

Nie musi wygladac ani ladnie, ani estetycznie, tylko ma dzialac jak powinien 

Mam tylko nadzieje, ze zrezygnuja z ADOBE

Opublikowano

Nie warto na tą chwilę oceniać ich pracy, mi się może nawet podoba ten client ale to są dopiero zarysy, zostanie jeszcze zmieniony o dużo elementów i mam nadzieje, że w efekcie to będzie naprawdę świetne :)

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

To nie jest fake, Riot w ostatnich godzinach dodała parę screenów oficjalnych i tak to mniej więcej wygląda. 

Opublikowano

­Mi się ten client bardzo podoba mimo, że to dopiero alpha. Ważne że jest prosty w obsłudze, wszystko jest na swoim miejscu, przejrzysty i działa tak jak powinien, a nie jak obecny co co chwile lagguje i jest prawdę mówiąc brzydki. Oby go dopracowali i wydali jak najszybciej. :>

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

No to byle czekać na oficjalną wersję, jak dla mnie mega ;)

Interface w grze też mogli by na ciekawszy zmienić  :v

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Jak dla mnie wygląd gorszy od teraźniejszego, no ale alpha więc tyle rzeczy może jeszcze zostać dodanych...

Po miesiącu i tak każdy się przyzwyczai do nowego (tak jak było z draftem lub hudem).

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...