Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do biegania

haker6120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałbym się zapytać jakie macie i jakie polecacie słuchawki do biegania, słuchawki przydałyby się z kablem ok. 1,5m.

Dodatkowo chciałbym się zapytać co sądzicie o tych wszystkich słuchawkach bluetooth, dobre to nie rozłącza się na dłuższą metę?

Cena +/- 50zł. Słuchawki oczywiście douszne :p.

Opublikowano

BT za 50zl to sobie na pewno odpusc, do 50zl nic sensownego nie ma tzn wszystko to po prostu sluchawki, takich dobrych, sportowych to 150% Twojego budzetu

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Nie muszą być nie wiadomo jakie, z dobrym sprzętem audio mam mało styczności więc nie wybrzydzam.Wystarczy aby dobrze się trzymały ucha, w miarę sensowy dźwięk i ten kabel.Co sądzisz o słuchawkach bluetooth? 

Opublikowano

słuchawki do biegania to minimum koszt 70 zł. Oczywiście mówię tu o słuchawkach oczywiście standardowych gumek czy plastików do ucha bo są naprawdę mało komfortowe. Problem w tym że tu chodzi o komfort a nie głośność audio a słuchawki poniżej 100 zł są naprawdę nie wygodne.

Jeżeli chcesz kupić słuchawki do biegania osobiście polecam słuchawki na uszne bo je testowałem. Słuchawki nie wypadają z ucha czy nie czujesz podskoków ich a kable zwykle są fajnie dopasowane na długość kieszeni w spodniach przez co ten kabel Ci się nie majta. 

Testowałem 2 rodzaje:

Panasonic RP-HS200E-K (które do tej pory mam) - świetnie do ucha przylegają, jak i też kabel mi się nie majta bo ma długość 1.2 metra przez co mam trochę luzu w kablu ale nie czuję tego latania pod bluzą.

Skullcandy Chops Bud  - napiszę tylko,  za cholerę nie polecam tych słuchawek...  Słabo trzymały się ucha i jak wiązałem buta poleciały... roztrzaskały się jak butelka rzucona o ścianę... 

Co do słuchawek bluetooth zdania są podzielone na forach jak i też wśród mojego związku. Jedni mówią że są dobre inni że nie bo przerywają po pewnym czasie i często dochodzi do usterek, ale to chyba zależy jednak od jakości sprzętu.  Poza tym bluetooth nie znajdziesz na pewno za 50 zł ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...