Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop Acer a gry

BanaNekPLL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam 1 Pytanie Znalazłem w sklepie PC  Acer aspire axc-603g-uw14 

i nie wiem jak bendą na nim chodziły gry Pomożecie ? :)

Windows 8.1 with Bing

Intel J1900 peocessor

Intel HD graphics

500GB Hard Drive

4GB DDR3 Memory

DVD-Super Multi drive

Card Reader

Integrated LAN 10/100/1000

HDMI

Czy poszły by na tym sprzęcie gry takie jak :

Minecrafr

SkyFar

Counter Strike Global Offensive

itd.

i czy poszło by GTA V ale to nieobowiązkowe z Góry Dziękuję :)

­

Opublikowano

Masz wymagania napisane przy każdej grze , sprawdź sobie. A tak praktycznie to żadna nie ruszy lepiej niż w najniższej możliwej, jeśli w ogóle się uruchomi 

Na tak wypasionym sprzęcie 10-15 fps masz zapewnione. ;)

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

gta v na komfortowa gre bym nie liczyc inne tytuly raczej minimum ze wzgledu na karte graficzna ktora jest integra . (a co do rady kolegi z gory wymagania sprzetowe sa tylko przykladowymi wymaganiami na ktorych gra byla testowana  a wiec nie sugeruj sie na nich do konca bo moze nie spelniac minimalnych komputer a moze odpalic i chodzic jako tako chodz komfortowo sie grac napewno nie bedzie > Najlepiej do satysfakcjonujacej rozgrywki miec sprzed pomiedzy minimum a zalecanymi

Opublikowano

On nawet minimalnych nie spełnia, i jak napisałem na intelowskich układach GMA ledwo te kilka klatek wyciągnie. Żadna gra się nie uruchomi komfortowo 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Widzę kolejna gównoburza - krótko i na temat - nie wiem ile tam za niego chcą, ale błagam, nawet na to nie patrz. Minecraft jeszcze jakoś pociągnie te 20 "płynnych" fps, cs:go odpali się, na najniższych może, ale TYLKO MOŻE coś wyciągniesz, na GTA V nawet nie licz. Podaj link, zobaczymy co da się znaleźć za taką cenę i z lepszymi parametrami. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...