Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań dotyczace morele.net [Ostatni Temat] ~ Drejkus

Drejkus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, i przepraszam, że zakładam tyle tematów ale chce się upewnić czy nie stracę 2300zł.

Pytania:

1.Czy kupowanie części i montowanie + instalacja windowsa jest bezpieczne (morele.net)?

2.Ile zajmie im montowanie itd. z przesyłką?

3.Jeżeli przestanie mi działać procesor do kogo mam się zgłosić morele czy do producenta?

4.Czy dostane wszystkie kable do zasilacza?

5.Czy ten komputer jest idealny do grania tylko w csgo oraz minecraft?

-

http://www.morele.net/inventory/info/FzrRlU/

Dziękuje za odpowiedzi :).

Opublikowano

2. Masz napisane w koszyku ile trzeba czekać na części i ile zajmie montowanie

3. W wypadku twojego procka to do producenta (na stronie każdego produktu jest zakładka Gwarancja, zajrzyj tam)

5. https://www.youtube.com/watch?v=bewyyjNvqYE (Wiedźmin 3)

Co do 1 i 4 to nie bardzo rozumiem. Jak bierzesz od nich montaż to na pewno wszystko będzie śmigało.

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

1. Tak, pracują tam ludzie z doświadczeniem, po złożeniu sprzęt jest poddawany testom.

2. Czas składania wynosi 1-6 dni, wysyłka zależy jaką wybierzesz.

3. Wyżej kolega napisał.

4. Tak, ty to kupujesz więc jest to twoje, nic nie powinno zginąć.

5. W minecrafta i CS'a pograsz na pewno w powyżej 60FPS.

3299714609807431174823.jpeg

Opublikowano

@Drejkus

Nie jest wymagany. Jak coś to usługa instalacji systemu to (według tego co oglądałem na ich kanale) tylko instalacja bez żadnych kluczy i aktywacji, więc nie wiem czy jest sens to brać. Samemu możesz zainstalować system z pendrive'a.

@Edit

Zapomniałem dopisać, że jak do koszyka dołożysz system to sytuacja wygląda inaczej :)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

@PigmejQ Jak inaczej :)?

Zainstalują go i aktywują. Z tego co mi się wydaje to zainstalują też sterowniki (chyba).

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

@PigmejQ To chyba ostatnie pytanie, jak bym wolał, że wszystko oni robią ale bez napędu dvd, którego nie chce kupić.

Pytanie jest takie nie wiem czy to im nie sprawi problem przy instalacji np. karty graficznej (sterowniki na płycie).

Opublikowano

Logicznie myślący człowiek na pewno by zauważył że to serwis i mają swoje napędy czy nagrane sterowniki na dowolnym nośniku 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Serwisu nie obchodzi czego nie masz w komputerze, nawet kupując bez dysku zainstalują sobie system by sprawdzić działanie. Przecież maja wszystko dostępne u siebie.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...