Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gwarancja, a SMSy i kontakty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, oddaję telefon na gwarancję, gdyż bluetooth nie działa, czasami nie działa mikrofon, telefon jest wolny i inne podobne rzeczy. Ale nie o to mi chodzi, otóż mam ładowarkę oryginalną i ładuje ona niskim napięciem i kablem nie da się połączyć z komputerem, a jedna ze słuchawek gra ciszej. Czy na ładowarkę i słuchawki jest taka sama gwarancja, jak na telefon? Wiadomo, że gdy biorą telefon do gwarancji, czyszczą go całego/przywracają do ust. fabrycznych. Chciałem zatrzymać sms'y i kontakty, czy da się to zrobić? Kontakty z tego co się orientuje da się przez pc suite, ale nie jestem pewien. Proszę o pomoc, mój telefon to LG G2, kupiony w styczniu 2015 roku.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Masz soft producenta użyj go, to samo też masz na koncie google wystarczy załączyć synchronizacje i kopie zapasowe .

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Na słuchawki, ładowarkę i inne takie pierdoły prócz samego telefonu jest chyba gwarancja max 6 miesięcy. Nwm czy na adnroidzie macie OneDrive jak tak to zainstaluj sobie i zrobi Ci kopie ustawień, sms, kontaktów itd. itp.

Opublikowano

Zadzwoń do nich i im powiedz co się stalo i posłuchaj co mają do powiedzenia. 

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...