Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Russian Simulator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, ostatnio rozpocząłem pracę nad nowym projektem (czyli wczoraj o 14:00), otóż chciałem stworzyć grę podobną do gimper symulator (1). Na razie jest to wszystko jako projekt a jako że jest chwila po północy to udostępniam kawałem mojej pracy na mpc. Wszelkie uwagi i sugestie proszę pisać w temacie. Przypomnę że to jest moja pierwsza gra w cf 2.5 bez żadnej dobrej grafiki.

Skan (2/54):

https://www.virustotal.com/pl/file/a3b207038572f8ae6e70a6d7216668d1cbba9e7981614933e770446125cde163/analysis/1457218752/

Link:

http://mediafire.com/download/36lb32x7472xwpm/Russian+Simulator.exe

Jeżeli administracji forum nie podoba się że jest 2/54 i myślą że to wirus to mogę udostępnić na pw screeny projektu.

Uwaga, gra tworzy sobie na dysku plik (chyba w programfiles) data.ini i save.ini . Te pliki są niezbędne do wczytania ponownie gry.

​​

Pozdrawiam, G..​

­

Opublikowano

Dodaj kilka screenów, nikt nie lubi pobierać w ciemno. I może napisz coś nt. tej gry. Co tam się robi etc. (sądząc po nazwie oprócz chlania wódki, robienia patoli będzie coś jeszcze?) Nie wiem co to gimper symulator, może jestem jakiś dziwny że nie oglądam tego człowieka, dlatego liczyłbym na jakieś większe przedstawienie projektu. 

Cześć...

Opublikowano

Również z chęcią zagram w russian simulator sama nazwa mówi za siebie ale bez screenów nie ma opcji abym coś pobrał.

49yxrs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...