Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] Gorzał

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twierdzisz, że nic nie sprzedawałeś, bo temat na giełdzie mówił o darmowej pomocy - ok. Wszystko pięknie, ładnie dopóki nie zażądałeś pieniędzy od osoby korzystającej z Twojej oferty. Prosiłem, abyście załatwili to jak ludzie, gdybyś to zrobił, to by teraz nie było tego tematu i mógłbyś normalnie korzystać z konta.

Opublikowano

@Zarax

Nic nie wstawiałem na giełdzie, co Ty chłopie gadasz w ogóle xD

Koleś do mnie na gg pisał ciągle, dałem mu bota a to, że miał domyślne passy do strony to ktoś mądry to wykorzystał najwyraźniej aby przechwycić mu te boty a wtedy nie korzystałem z kompa to nie miałem czasu mu przywrócić dostępu pomimo, że ciągle spamił i groził banem na MPC haha :(
Co ty w ogóle za info masz xD xD
Giełda ^^

Opublikowano

@Zarax

Nic nie wstawiałem na giełdzie, co Ty chłopie gadasz w ogóle xD

Koleś do mnie na gg pisał ciągle, dałem mu bota a to, że miał domyślne passy do strony to ktoś mądry to wykorzystał najwyraźniej aby przechwycić mu te boty a wtedy nie korzystałem z kompa to nie miałem czasu mu przywrócić dostępu pomimo, że ciągle spamił i groził banem na MPC haha :(

Co ty w ogóle za info masz xD xD

Giełda ^^

Zaszła pewna pomyłka z giełdą, masz rację, bo chodziło o temat w dziale TeamSpeak - współpraca na serwerze. Jednakże co do słuszności bana to nie mam wątpliwości, gdyż wyłudziłeś od użytkownika pieniądze i teraz czuje się on oszukany. Trzeba było wszystko wyjaśnić w prywatnej wiadomości ze mną.

Opublikowano

@Zarax

wyjaśnić na pw z tobą? napisałem, to wolałeś w temacie się wypowiedzieć niż na pw odpisać B)

na mpc nic nie sprzedawałem więc co to za szopka z banem?

Opublikowano

@Zarax

wyjaśnić na pw z tobą? napisałem, to wolałeś w temacie się wypowiedzieć niż na pw odpisać B)

na mpc nic nie sprzedawałem więc co to za szopka z banem?

Toż odczytałem, ale co chciałeś ode mnie w pw, skoro jedyne co tam zobaczyłem to durną prowokacje. Poza tym nie rozmawiamy o tym pw, tylko o pw z osobą, którą oszukałeś.

Opublikowano

i co ja mam Ci powiedzieć, na żadnej giełdzie nic nie sprzedawałem tym bardziej na mpc forum

ziomek dostał maszyne za 4zł tzn. tylko boty muzyczne bo dostępu całkowitego nie miał, ja nie miałem czasu na tsy, rzuciłem to może ktoś mu to podje*ał czy co nie mam pojęcia, ale na pewno za 4zł opinii bym sobie nie psuł.
także nie wiem czy ten ban jest słuszny :P

Opublikowano

i co ja mam Ci powiedzieć, na żadnej giełdzie nic nie sprzedawałem tym bardziej na mpc forum

ziomek dostał maszyne za 4zł tzn. tylko boty muzyczne bo dostępu całkowitego nie miał, ja nie miałem czasu na tsy, rzuciłem to może ktoś mu to podje*ał czy co nie mam pojęcia, ale na pewno za 4zł opinii bym sobie nie psuł.

także nie wiem czy ten ban jest słuszny :P

Ta kwota nie robi żadnej różnicy. Mogłeś mu te pieniądze zwrócić, odwołanie odrzucone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...